Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Már volt olyan a munkahelyetek...

Már volt olyan a munkahelyeteken, hogy nem jól csináltátok a munkátokat és nem szóltak érte, hanem egyszercsak kirúgtak a semmiből?

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 15:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem rugtak igy ki. Villamosmernok voltam, epuletvillamossagi kivitelezesben egy magyar kkv-nal. Nem jott be a munkakor, maganeletben is tortent valtozas ami miatt dekoncentralt lettem es egyszeruen megutaltam amit csinalok. Ez minden nap kiult az arcomra, elkezdtem munkat keresni. 8 honap utan szoltak egyik nap, hogy ok arra gondoltak kulon utakon menjunk tovabb. Ekkora mar volt a kezemben 2 ajanlat es vartam egy harmadikat ahova vegul tovabbmentem, de megeloztek a lepesukkel. Ami egyebkent jogos volt.

Nyilvan nem esett jol, de szerencsere mar fel labbal kint voltam a mokuskerekbol mire elkuldtek.

2023. júl. 31. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!