Félek a váltástól. Mi lenne a racionális?
Az egyik budapesti ssc-ben dolgozom.
3 éve vagyok itt, most végzek MSc-n. Szeretem a munkám, de lassan váltanék cégen belül más területre.
Azért is dolgozom itt, mivel ezzel a tapasztalattal szerintem 1-2 éven belül ki tudnék költözni külföldre.
Kaptam egy megkeresést egy másik cégtől. A pozíció hasonló lenne, mint a jelenlegi helyemen, viszont egy hatalmas ssc helyett egy kis 50, fős cégnél.
A lényeg, hogy fizetés több mint 60%-al magasabb lenne.
Szerintetek megéri felcserélni a reglokáció ígéretét biztos +60%-ra?
60%-al magasabb fizetésért hülye lennél, ha nem váltanál! Kiköltözni bármikor lehet és nem is biztos, hogy szükséges, mert dolgozhatsz itthonról külföldre is.
A kis cégeknél meg többnyire laposabb a szervezet, kevesebb a bürokrácia és nincsenek teljesíthetetlen elvárások a szintlépéshez.
Fizetésen kívül még mi változna? Mi az, amiért bizonytalan vagy?
Hogyha kizárólag a fizetés különbözik, +60% már nyomós indok a váltásra.
A pozíció nem változna, illetve annyiban, hogy több egyéb feladatom lenne, illetve mivel kis cég, nyilván bejöhet sok apró ad hoc feladat, amire az ssc-ben van egy másik csapat K Európában vagy India-ban.
A jelenlegi helyem full HO, míg az új full irodai jelenlét, viszont sokkal jobb helyen, és jobb irodában, mint a jelenlegi.
A jelenlegi bérem nem éri el a bruttó 700-at, az új hely pedig jóval br 1 millió fölött fizetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!