Lehet bajom abból, ha ilyen módon adok visszajelzést?
Van egy multinacionális cég, ahol a részleg vezetői között németek és magyarok is vannak.
Engem helyi magyar kisebb vezetők rúgtak ki: teljesen igaztalan, unfair és abszurd az egész történet. Cégen belüli politikai okokból rúgtak ki.
Visszajelzést szeretnék adni a nagyobb vezetőknek. Viszont a kirúgásom napján azzal félemlítettek meg a kisebb vezetők, hogy a német és a magyar cég az jogilag külön cég, úgyhogy vigyázzak a visszajelzéssel a német cég felé. Mert ezzel én sérthetem a munkáltató jó hírnevét és jogos gazdasági érdekeit.
Szerintem ez egy alaptalan félelemkeltés: ez egy nagy multicég, amelynek különböző leányvállalatai és telephelyei vannak különböző országokban, de attól még ez egy cég, összeolvadva működik, az Organization Chart-on ugyanúgy voltak német és magyar feletteseim is, ugyanúgy dolgoztam német és magyar projekteken, a rendszeres meeting-jeim alapján választottam ki ezeket a vezetőket.
Én a részleg összes vezetőjének el szeretném küldeni a visszajelzésemet, mert így van a legnagyobb esélyem a cégen belüli jó hírnevem korrigálására.
Van félnivalóm? Beperelhetnek ezért?
A cégen belüli jó hírnevemet helyre szeretném állítani, mert ez egy jó cég, a jövőben akár évek múlva lehet hogy dolgoznék itt, akár más részlegen is, és akkor ne nekem kelljen magyarázkodnom a kirúgás miatt.
Jól doloztam, számos invitációt kaptam mindenhonnan, jó visszajelzéseket, továbbá egy szabadalomban is részt vettem. A gond az, hogy ezek a helyi kis vezetők teljesen elnyomtak, a nagyobb vezetőknek fogalmuk sincs az értékteremtő szerepemről.
Érdekel mások véleménye.
De ez tényleg egy specifikus kérdés, jobb, ha megkérdezek egy szakembert.
Csak annyira rossz ez a félelemkeltés. Alávalók ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!