Rengeteg helyre benyújtottam a jelentkezésemet, de még csak nem is válaszoltak. Olyan területre jelentkeztem, amiben amúgyis van tapasztalatom. Annyiban szerencsés vagyok, hogy amikor SOS kellett a munka, ilyen kétszer volt eddig, akkor gyakorlatilag jelentkezéstől számítva 1,5 hét alatt munkába is álltam. Most pedig van olyan hely, ahonnan már 2 hete nem jelezték vissza. Innen gondolom, már ne is várjak interjúra vagy telefonos előszűrésre.
De csak azt nem érzem, mi lehet a probléma a jelentkezéseimmel. Amúgy két hete kezdtem el dolgozni egy új cégnél de csak azért vállaltam el mert nem volt jobb lehetőség... Ennyit telített a piac vagy a cégek csak úgy meghirdetik az állásokat?
Én előző héten hétfőn jelentkeztem egy állásra, tegnap hívtak telefonon. De még csak azért mert "bekerültem a második körbe" akikkel még érdemes foglalkozni. Mondta a csaj,hogy még felhívnak pár embert és ha engem választanak ki akkor majd telefonál megint. Szerintem max 2 hét az a hely ahol jelentkeznek ha téged választanak. Afölött én elengedném.
2023. júl. 25. 07:43
2/9 anonim válasza:
Ez ilyen. Aki vissza akar jelezni, az pár nap, vagy max 1-2 hét alatt megteszi. Aki nem, annak valszeg nem kellettél, ne várj rájuk.
2023. júl. 25. 08:08
3/9 anonim válasza:
Nincs ilyen átlag.
2023. júl. 25. 08:09
4/9 anonim válasza:
átlagosan 50 év, mivel a cégek többsége nem jelez vissza életed során
2023. júl. 25. 08:23
5/9 anonim válasza:
Nyári szabadságok miatt lassabb a folyamat. Engem a napokban kerestek 1 hónappal ezelőtt beadott jelentkezésemre.
2023. júl. 25. 08:24
6/9 anonim válasza:
Nekem a legrövidebb idő 1 munkanap volt, a leghosszabb 9 hónap.
2023. júl. 25. 08:58
7/9 anonim válasza:
Nincs értelme átlagról beszélni, mert cégtől, munkakörtől, időszaktól, platformtól és a csillagok állásától függ.
Nekem volt, hogy még aznap felhívtak, de olyan is, ahol csak 2 hét után.
2023. júl. 25. 09:05
8/9 anonim válasza:
Változó. Nekem van ahonnan 1 hónap után jeleztek.
2023. júl. 25. 12:14
9/9 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, ha 3 hét után nem jeleznek vissza akkor kezdheted elengedni a helyet. Anyagi helyzettől függően pedig várnék egy hónapnál tovább
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!