Megéri Magyarországon dolgozni?
Figyelt kérdés
"Ausztriába élek, nem itt születem, 16 éve élek itt. Jelenleg 29 éves vagyok. Gyereknek kerületem ide itt jártam iskolába, itt tanultam gépészmérnöknek. Átlagfizetésem juttatások nélkül évi 52000 euro bruttó. Rengeteg magyar emberel találkoztam munkám során, és azt kell mondanom a 100%-a negatívummal tekint a magyar bérekre. Többször hallottam meglehet élni ha ügyeskedik az ember, munka mellet. Magyar vagyok, külföldön élő magyar. Arra lennek kíváncsi tudnék e Magyarországon dolgozni és a fizetésemből jól élni.#fizetés #Jól élni Magyarországon
jan. 23. 21:30
21/27 totolala válasza:
Bizonyára 900 nettót keresel és itt vergődsz és válaszolgatsz gyk-n a "Fizetések" témában.
22/27 anonim válasza:
Miért, mi tiltja meg? Képzeld el, hogy még csak meg sem szakadok érte, ráérek bőven osztani itt a sok hülye nettó 500-600-as pesti bolondot. Ennél sokkal nagyobb fizetésű informatikusok is írogatnak ide.
23/27 anonim válasza:
És most azzal a 900-al olyan nagy jampi vagy? Vagy mi? Az olyan sok? Ketten együtt jóval többet keresünk annál mint írtam, azert ez nem egy hű de nagy valami..
24/27 anonim válasza:
Jó, ebbe az óvodás ketten együtt, meg az én apukám erősebb baromságba nem megyek bele.
Egyszerűen csak annyit állítottam, amit te is (Szeged, Tiszaföldvár), hogy a vidéki diplomás fizetések már bőven meghaladják a budapestit, mert ott nincs akkora túljelentkezés.
26/27 anonim válasza:
Bizonyára vannak akiknek megéri, másoknak meg kevésbé. Csak annyit tudok javasolni, hogy próbáld ki. Próbálj meg olyan állást találni Magyarországon, amivel jobban jársz mint Ausztriában. Ha jobb ajánlatot kapsz, akkor neked is megéri. Nekem sajnos diplomásként sem sikerült jobbat találni Mo.-on, mint amennyit Németországban betanított munkásként kaptam.
27/27 anonim válasza:
Tapasztalataim Magyarországon: "te ki a f@szom vagy? Örülj hogy itt dolgozhatsz!" Tapasztalataim Németországban: "örülünk, hogy erősíted a csapatunkat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!