Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyire nehéz lenne bekerülni...

Ennyire nehéz lenne bekerülni már egy Tescoba vagy Pennybe is?

Figyelt kérdés

Rendelkezem kereskedői, eladói végzettséggel és vendéglátós voltam évekig. Most jelentkeztem a környéken lévő összes bolti eladói pozícióra, de sehová sem vettek fel.

Miért ilyen nehéz egy sima eladónak is alkalmazni az embert? Közben meg megy a duma hogy így meg úgy nincs munkaerő.

jan. 20. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Mivel jobban fizet, mint sok kamu-diploma, szerinted? De pl. láttam már ilyen "barna" külföldieket is, árut pakolni.
jan. 20. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ melyik országrészben.

Keleten nehéz bekerülni.

jan. 20. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha éppen nincs üresedés semelyik részen akkor ez van.
jan. 20. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok munkakört diákokkal töltenek be.
jan. 20. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:

azért, mert rengeteg a szakmailag kiválóan képzett, lojális, törekvő, magas munkamorállal rendelkező ember ebben az országban............. izé..... várjunk csak......

Ja, nem.

Akkor nem tudom miért.

jan. 20. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Valóban sokat hallani a munkaerőhiányról, de ez eléggé terület specifikus dolog. Békés megyében egy minimálbéres bolti eladói pozícióra is túljelentkezés van, Budapesten meg küzdenek az áruházak hogy legyen elég pénztáros, árufeltöltő mert vagy nem jelentkezik senki, vagy pár nap után lelépnek az emberek mert találtak közben másik melót.
jan. 21. 10:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Pont Békés megyei vagyok.
jan. 21. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos Békés megye fokozottan hátrányos helyzetű ebből a szempontból. Ott egyáltalán nem küzdenek a cégek munkaerő hiánnyal.
jan. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!