Tescoba árellenőrnek nehéz bekerülni? Vagy vevőszolgálathoz, személyzeti asszisztensnek?
Szia,ker igazgató voltam a Tesco-nál...
Először is,szerintem,ha nem akarod tönkre tenni az életedet és nem akarod,hogy kihasználjanak,akkor kerüld el ezt a munkahelyet...nagyon sok mindenen keresztül mente,hidd el tudom,hogy mit beszélek...
Egyébként árellenőr nem lehetsz,csak akkor,ha már legalább fél évet a pénztárban töltöttél,illetve az FMC-ben.Ha vevőszolis szeretnél lenni,ahhoz "puncs" kell az osztályvezetőnél,aki nekünk ker igazgatóknak szól,hogy téged szeretne a pultjában látni.Ha mi igent mondunk,akkor már legalább egy év pénztárosi tapasztalat kell,illetve a fogyasztóűi törvényeket á-tól cettig ismerned kell.Gondolj csak bele,ha van reklamáció,nem 1000 Ft-os bírágot szab ki a Felügyelet,hanem több 100 ezreset...-gondold át,még egyszer...én felmondtam,elegem volt,hogy nem hagynak dolgozni és az osztályvezetőimet is csak b...ogatják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!