Valaki elmondaná, hogy elszámoláskor, hogyan kerülhettem -27 ezerbe?
Szép estét!Bocsánat, hogy ilyen későn traktállak ilyenekkel titeket, de ez nem hagy nyugodni.
Futárként dolgozom, és minden nap végén mi számolunk le.Napi bért kapunk.Vázolom a mai szitut és akkor meg fogjátok érteni, hogy hogyan is zajlik ez az egész nálunk.
Ma összesen volt 305 ezer a kiszállítás.A lelépős kollégám( azért lelépős, mert egy órával korábban mehet haza) összeadta,amiket ő vitt ez 141 ezer volt és ebből levonta a tankolást(mert azt a főnök fizeti), meg a bevásárlást, ami 7000 Ft volt+kivette a fizetését, ami 20 ezer ft.Így összesen leadott nekem 92 ezret.Eddig stimmel.Mi szoktuk nap végén kifizetni a szakácsokat és a mosogatot is.305 ezer forintot kell alapul venni, ebből levontam a szakácsok, mosogató és a kollégám valamint a saját fizumat és így összesen 145 ezer forintot kellett leadnom nap végén a kasszába.Azonban a pénztárcámban nem volt ennyi pénz.A 145 ezret még le tudtam adni, viszont összesen 18 ezer maradt nálam.Ennyit hoztam haza.Holott vittem reggel itthonról 10 ezer váltó pénzt, és kb 15 ezer Ft borravaló is összegyűlt+ a 20 ezres napi alapbérem.Tehát hiányzik legalább 27 ezer Ft.Mindenhol jól adtam vissza, és útközben sem hagytam el pénzt.Ez 200%, erre mindig nagyon figyelek.De akkor mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!