Hogyan emlékeztessem a főnökömet a fizetésemelésre?
Namármost decemberben végeztem egy kis kutatást, keveseltem a pénzem az adott poziban, így szóltam is a főninek.
Először is húzta a száját, gondolom remélte, hogy nem kell adnia emelést. Majd közölte, hogy hálás, hogy résztvettem ingyen egy projektben, nem felejtette el, majd január végén kapok érte úgy 100-150 ezret. xD Az az egyik, majd közölte, hogy lesz mindenkinek emelés, ami tény, ez februártól 10%. Én viszont 20%-ot kértem, mondta h ezt meg kell kérdeznie még a főnökeitől, februárban térjünk vissza rá.
Mit tegyek most szerintetek? Emlekeztessem arra, hogy a projektert beigert egyszeri 100-150et, illetve kerdezzek ra mizu a 20%-kal? Illetve ha 10%-os emeles igy is lesz, akkor kerjek meg tizet, vagy erre a huszat.
Ket eve vagyok a cegnel, egy eve ebben a poziban.
Soha nem egy jobb ajánlat nélkül kezdünk alkudozni fizetésemelésről.
Eleve felmondasz, és ha kérdezi, miért, akkor megemlíted hogy van ez a jobb ajánlat +40%-kal. Aztán vagy mond rá valamit, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!