Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy mondjam meg anyukámnak...

Hogy mondjam meg anyukámnak hogy kirúgtak?

Figyelt kérdés

Első munkahelyem volt, november végén kezdtem dolgozni. A pénz jó volt, de nem volt a pozícióra végzettségem. Még a próbaidő alatt kirúgtak. Igazából nagyon megfeszültem, de sok dolog nem ment és így most 12-én azonnali hatályú felmondással el is küldtek. Hogy hozzam fel a témát? Így is nagyon nehezen találtam munkát. A szakmámban (logistika) nem tudok elhelyezkedni mivel nem végezhetek fizikai munkát (női problémák, szemeim állapota) és a szakmán belül nem találtam irodai munkát sem.

Hogy mondjam el neki? Eléggé félek , hogy csalódni fog. Ma is mondta, hogy akkor próbálkozzak még. De már nincs miért..

jan. 14. 16:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10. Budapest. :)

Hidd el, keresek. De mivel nincs jogsim, sehol semmi esélyem nincs. Pénz híján viszont nem tudom elkezdeni sem.. 🥲🥲

Ördögi kör..

jan. 17. 00:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Minek kellene jogsi? Gondolom nem sofőr akarnál lenni... Jelentkezz beszerzőnek vagy fuvarszervezőnek. Pesten millió és egy cég van, akik folyamatosan keresnek embert. Csak szűrd le professionon és több száz találat lesz. Mi lenne az elképzelés, tudod egyáltalán?
jan. 17. 18:01
 13/15 A kérdező kommentje:
12. Néztem, a legtöbbhöz kell B-s jogosítvány. :(
jan. 17. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem 21 éves korom óta már vagy 18 munkahelyről rúgtak ki. Nem vertem sosem nagy dobra, kerestem mindig másik állást. Valami csak lesz a jövőben. Ennyi.
jan. 23. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Pest tele van kerékpár úttal, autóval nem is lehet közlekedni.
jan. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!