Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet ennyi pénzt keresni?

Hogyan lehet ennyi pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2014 óta dolgozok tehát bő 10 éve. A kezdő fizetésem 160 ezer Ft volt, ebből lett mára bár nem ott dolgozok már 470 ezer Ft. Naggyabol ha az átlagot nézem minden hónapban felretettem 80 ezer forintot tehát mára van kerken 10 millió Ft!

Semmire nem elég, sem egy panellakáshoz, semmire.

Arra elég ez a pénz hogy tudok hitel nélkül venni egy középkategóriás autót és ezt úgy mondom hogy 30 éves vagyok.

Hogy a fenébe kell csinálni mert valljuk be becsületes munkából az ember nem lesz gazdag sem jól kereső.

Hogy tudjon magának az ember venni legalább egy saját kertes házat Pest megyében vagy Pesten. Ahol nem kell a szomszédokat hallgatni mint egy panelban.

Egy családi ház jobb állapotú 70-80 milliótól kezdődik Pest megyében.

Havi kb. 2-3 milliót kéne nettóban keresnek hogy én is megéljük egy viszonylag tűrhető életben és legyen pénzem egy házra 10-12 év múlva.

Hogyan lehet ennyi pénzt keresni?

Mit kell csinálni?

Kinek adnak ennyit? Ha vállalkozással akkor milyen területen?

jan. 13. 09:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10 és: Ez egy nagy hazugság amit te leírtal.
jan. 13. 17:30
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, ez csak szerinted hazugság, a sikeres emberek eszerint élnek, s ez teszi őket sikeressé és gazdaggá.
jan. 13. 17:44
 13/24 anonim ***** válasza:
15%

12-es, ez az elméleted már réges rég megdőlt, mert nem meritokrácia van, hanem autokrácia. Ja és nem, nem lehet mindenki szoftverfejlesztő.

Kérdező, fogadd együttérzésem, tudom javasolni azt, hogy szüless újra valami oligarcha családba vagy egyebek.

jan. 13. 17:57
 14/24 anonim ***** válasza:
46%

@13

Ez nem elmélet, sokan eszerint élünk, sikerrel.

A szoftverfejlesztő csak egyetlen tétel a millióból, ami sikeressé és gazdaggá tud tenni.

jan. 13. 18:04
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
A sikerteleneknek minden teljesen hihetetlen, hogy nem mindenki sikertelen. Szomorú egy élet lehet.
jan. 13. 18:37
 16/24 anonim ***** válasza:
48%

Eleg szomoru, hogy egyesek szerint mennyire ertelmetlen tanulni, ahogy 10. hozzaszolasomban irtam.

Mondjuk ez meg is magyarazza, hogy miert tartanak ott-ahol.

Es nem kell hozza oligarcha-csalad: az egyetemet onkoltseges szakon vegeztem, diakhitelbol es munkabol fizetve, mert a csaladom nem tudta allni. Amit viszont megtanultam egy elsogeneracios diplomas csaladbol (egyik nagyapam falun szabo, masik bakter volt, a nagyanyaim mindketten haztartasbeliek, apam es anyam voltak a csaladban az elsok, akik diplomat szereztek), hogy tanulni es dolgozni kell korrektul, ez visz elore.

Befektetett energia nelkul nem is fog senki egyrol a kettore jutni…

jan. 14. 09:37
 17/24 A kérdező kommentje:

16-os: Akkor elmondom hogy miért nem igaz amit te leirsz.

Mondj egy olyan céget. Magyar céget mondjuk aki hajlandó egy több 10 ev tapasztalattal rendelkező szakmájában kiemelkedő akár villanyszerelő akár hegesztő akár bármilyen olyan szakma ami mondjuk hiányszakma, és O ebben profi és hajlandó a cég neki kifizetni minden hónapban a kérdésemben említett összeget.

Ha már egy cég tulaja vagy akkor neked az a szempont hogy minél olcsóbb munkaerőt alkalmazz minél többet tudjal spórolni profitot termelni és ha megteheted akkor jó munkaerovel.

És nem az van hogy ertekeled az hogy kinek milyen tudása van milyen ügyes a szakmájában.

Egy saját vállalkozáshoz a webshop kivételével mindenhez pénz kell. Marketing költségtol kezdve anyagkoltsegen át hogy egyáltalán felfusson a vállalkozás.

Ehhez pedig milliók kellenének a mai világban.

Akinek még nincs cége és nem tud vállalkozni az soha nem fog milliókat keresni itthon pláne nem hiába ért valamihez és van több 10 éves szakmai tudása.

jan. 14. 10:38
 18/24 anonim ***** válasza:
64%
Én és a feleségem is millió fölött keresünk itthon, alkalmazottként. Szimplán hazudsz.
jan. 14. 11:04
 19/24 anonim ***** válasza:
36%

Igazad van kérdező.

Holnap kezdésnél szólok is főninek, hogy itt valami tévedés van és le kéne csökkentenünk a fizumat és a jutalékot is visszaadom mert senki sem kereshet nettó 1 millió fölött.

jan. 14. 11:34
 20/24 anonim ***** válasza:
48%

IT-ban dolgozom idehaza magyar cegnel, jocskan folotte keresek. A beosztottjaim kozul is paran.

Hugom kozgazdasz, o is idehaza, de multinal, o is felette van.

Szoval a netto egymillio kozel sem elerhetetlen, de azert ne is tegyunk ugy, mintha millio netto alatt nem lehetne megelni vagy hazat venni! Rengeteg ember ennel kevesebbol el es vesz/vett hazat, nem kellene sem oket, sem a kevesebbet lenezni.

Igyekezni kell tanulni, fejlodni, felrerakni, befektetni (!) es utana okosan elkolteni.

jan. 14. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!