Hogyan tudnék pénzt keresni?
Fogalmam sincsen, hogyan szerezzek pénzt, anélkül hogy a törvénybe ütköznék. Tanuló vagyok, napi 8 órát iskolával töltök, egyre jobban szorul a hurok a nyakamban, nincs pénzem. Gondoltam online pénzkeresésre, de nem. A bankkártyámat behúzta a bankautomata, így offos. Anyámmal élek, bátyámmal és a nagyanyámmal. Ott tartok, hogy önállósodnom kéne, de még van pár év a suliból, de amint vége, nincs más választásom, munkát kell keressek, ami nem is gond, de addig is kellene valami ideiglenes kis pénzforrás. Anyám nincsen túl jó anyagi helyzetben, nem engedhetünk meg magunknak semmi olyat ami túl drága, vagy szükségtelen. Annyi dolgot kéne vegyek, amit édesanyám bár megengedhet magának, mégsem szeretnék kérni tőle pénzt. Törött szemüvegben járkálok, és frusztrál hogy nem lesz új egy ideig.
Hogyan tudnék pénzt keresni?
Nagyon nem vagyok jártas ebben a munkában, tapasztalatom 0.
"A bankkártyámat behúzta a bankautomata, így offos."
Ezt nagyon egyszerű orvosolni.
"Online pénzkeresés"
Ismerős csinált valami ilyet, moderációs munka. Nem sokat adnak, de zsebpénznek jó. Mást nem tudok.
Diákként pofon egyszerű elkezdeni dolgozni. Bemész 2-3 diákszövetkezethez, készítesz egy rövid önéletrajzot, és adnak munkát. Egy a lényeg, legyél megbízható a munkaidővel kapcsolatban. Más elvárás nem nagyon szokott lenni. Ha nem heti 40h-ban csinálod, akkor nem annyira fárasztó. Inkább az a rossz, ha összekavarodnak a dolgok, vagy ha nem tudsz rendesen 6-8 órákat dolgozni, és sok az overhead (utazás, szünetek stb).
"Gondoltam online pénzkeresésre, de nem. A bankkártyámat behúzta a bankautomata, így offos."
LoooL
Menj el dolgozni.
Keress diákmunkát.
Kérj új bankkártyát.
Körülnézel a helyi/környékbeli ócskapiacon (lomtalanításon), a különféle adásvételi és aukciós oldalakon, akár a helyi turikban, s ígéretesebb darabokat megveszel, s drágábban meghirdeted és eladod az arra érdemeseknek.
A profit egy részét mindig vissza kell forgatni az üzletbe.
Ha ügyes vagy, és jól csinálod, ezzel kényelmesen tudsz pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!