Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet ennyi pénzt keresni?

Hogy lehet ennyi pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Akik havi nettó 800 ezer Ft és 1 millió 500 ezer Ft keresnek azok mivel foglalkoznak?

Nyilván az IT terület az fizet ennyit na de ahhoz nagyon kell a matek. Én is jártam de a matek az nem ment sajnos.

Most jelenleg nettó 380 ezret keresek 30 évesen és kb semmire nem elég. Egy albérlet mindennel együtt kb. 200 ezer Ft.

Tehát elképesztően drága.

És akkor 150 ezerből élek egy hónapig naggyabol.

Tervezni így nem lehet a jövőre nézve sem.

Havi 1 millióból már igen.

Albérlet 200 ezer Ft.

Hitel törlesztés 180 ezer Ft.

Marad 620 ezer Ft

Abbol felreteszek 300 ezret.

A másik 320 ezerbol még élek 1 hónapon át

Azt a 300 ezret amit felreteszek egy év alatt összejön 3 millió 600 ezer Ft

Ami szintén nem sok pénz de legalább valami.

Tehát nettó havi 1 millió Ft milyen munkával érhető el az IT és a mérnöki munkakon kívül?

2023. dec. 27. 13:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Alkalmazottként az IT/mérnöki vonalon túl egészségügyi (orvos, fogorvos), pénzügyi (közgazdász, matematikus, adószakértő), és a katonai területeken belül lehet ilyen fizetéseket elérni, nyilván sok év munkával, akkor se az iskolapadból kiesve.

Vállalkozóként pedig lényegében bármivel, ha vannak vevőid, ahhoz sok éves egyetemet se kell feltétlenül végezni, egy piacképesebb szakmával is összejöhet.

2023. dec. 27. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem matek kell az IT-hoz, legalábbis néhány speciális területet leszámítva, csak ugyan az a fajta logikus gondolkodás kell mind a kettőhöz.
2023. dec. 27. 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Német tárgyalóképes, angol B2. 16 éves pénzügyi/számviteli/kontrolling tapasztalat, mellé nagyon erős IT affinitás (konkrétan programozónak is elmehetnék, ha akarnék). De ez önmagában még nem lenne elég, ehhez jön még az, hogy jó helyen (multi) kell dolgozni, és ott folyamatosan nagyon jól kell teljesíteni. Ezen felül pedig kell egy olyan vezető, aki érti azt, hogy a beosztottakat fejleszteni kell. Mind szakmailag, és mind anyagilag is.
2023. dec. 27. 14:36
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Én ITban dolgozom.

Családon belül van orvos, akinek saját magánpraxisa van én már 10 éve is havi nettó 2,5 milliót keresett ha jól tudom.

Családon belül van vállalkozó, aki 1 millió felett keres, de ebből több ismerős van.

Ismerek olyat is, aki állami szférában magas pozíciót tölt be és neki nettó 1,5 millió fele van a jövedelme. Nyílván állami szférában ez nem egy gyakori dolog, de ez is megesik.

Felújításnál a költségek alapján szerintem villanyszerelők és gázszerelők is lazán keresenek ennél jóval többet is magánvállalkozóként.

2023. dec. 27. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Én Senior Controllerként keresek pont nettó 800 ezret és ehhez jön még a cafeteria, éves bónusz. 5 éve vagyok a szakmában + angol/németem erős B2-es és vannak jó technikai skilljeim, mint pl VBA, SQL, Power Query, Power BI + DAX

Igazából ez még mindig nem a szakma csúcsa, mert lehetnék Team Leader +30%-ért, Manager +50%-ért vagy CFO dupla ennyiért. Bár én xar vezető lennék, szóval ezt passzolom.

2023. dec. 27. 16:01
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
IT-sként röhögve.
2023. dec. 27. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Én pl. SCM
2023. dec. 27. 19:29
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
weboldalakat üzemeltetek. Jelenleg 70 db van, jövő év végére el akarom érni a 200 db-ot. Jelenleg kb 10e-et hoz /oldal/ hó. - az adó. Bár mondjuk kétlem és irreális, hogy 130 oldalt fogok felépíteni 1 év alatt. Ez a 70 db is 2 év volt :(
2023. dec. 27. 20:02
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Egy multinál szenior kontroller/ pénzügyes bőven keres ennyit. És 30 évesen már lehetnél senior
2023. dec. 28. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:
#9: te mennyit keresel?
2023. dec. 28. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!