Orvosi után rezidensi évek alatt jár fizetés? vagy hogyan működik ez?
Figyelt kérdés
mikor tud elkezdeni valaki keresni? rezidensség alatt konkrétan dolgozik az ember nem? vagy hogy van ez? csak utána számit rendes fizetett munkának?jan. 12. 21:42
1/6 anonim válasza:
A rezidens egy olyan szakvizsgázott orvos aki még nem szakosodott valamilyen területre (tehát általános orvosi ismeretekkel rendelkezik).
Amúgy teljesen "hagyományos" munkaviszony, természetesen fizetésért.
2/6 anonim válasza:
A rezidenskepzes mar rendes TB-s munkaviszony. Nem dolgozhat szakorvos felugyelete nelkul, de klasszikus munkaviszony.
3/6 anonim válasza:
Igen, fizetés jár, más kérdés, hogy nem ebben az időszakban fogsz meggazdagodni. Pláne nem nálunk. De utána...
4/6 anonim válasza:
De egyebkent a mostani beremelesek ota a rezidensek fizetese sem olyan gyatra… de nyilvan az igazi buli szakorvoskent kezdodik
5/6 anonim válasza:
Rezidensség alatt dolgozol, csak közben gyakorlati elemeket töltesz el különböző osztályokon, klinikákon. Például én ortopédia-traumatológia rezidens vagyok, kezdtem 6 hónapot a saját osztályomon dolgozni, ezt követően voltam sürgősségi osztályon 3 hónapot, intenzíven 1,5 hónapot, általános sebészeten 7 hónapot, ortopédián 2 évet stb. stb. stb. Ez alatt kapod a fizetésedet, hiszen rendesen dolgozol mindenhol. Erre rá jönnek az ügyeletek, egyrészt ha szükség van rád, az adott osztályon is ügyelhetsz, illetve hazajársz a saját munkahelyedre is ügyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!