Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova tovább orvosi után,...

Hova tovább orvosi után, rezidensi fizetés, külföld?

Figyelt kérdés

Másodéves vagyok de már most úgy érzem, hogy ez a napi 6-8 óra tanulás évenkénti 2-3 hónap szünettel egy megfizetetlen munkahely. Szeretem amit tanulok ezért nem panaszkodhatom, de ha végzek 26 évesen utána úgy tűnik marad a napi 8 órás munka, kb 350 ezer forint fizetésért, ami semmire se elég ha azt vesszük, hogy egyedül szeretnék majd lakni egyetem után nem lakótársakkal, budapesten mert egész életemben itt éltem és a lakás kb 210 lenne, félretenni nem jut. Elég kiábrándító, hogy 6 év tanulás után napi 8 óra felelősségteljes munkából számolgatnom kell majd a pénzt.

Néztem német/osztrák/hollland munkalehetőségeket, nagyon nem vágyom külföldre de ha ott megkeresek 3000 eurót akkor abból még többet félretudok tenni, nem? egyelőre nem tudom milyen szakirány érdekel, de azok amik magánban sokat fizetnek (bőrgyógyászat, szemészet,etc kb kiesnek)

2020. jan. 13. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit előreszaladtál az időben - először végezd el az orvosi egyetemet :-)

Aztán orvosként a napi 8 órás munkaidőt is elfelejtheted - szerintem :-) Túlóra, ügyelet, stb.

Mivel még magad sem tudod, milyen szakirány érdekel, így egyenlőre selesleges azon agyalni, mi lesz 6 év múlva - hiszen napról napra változik a világ, terjed a magánrendelők száma, stb.

2020. jan. 13. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Abba biztos lehetsz, hogy nem 8 órát fogsz dolgozni. Aki orvosnak tanul, azt elsősorban hivatástudatból csinálja, nem a pénz az első.

Ha nem látod a tanulmányaid értelmét, akkor most válts, míg nem késő.

2020. jan. 13. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
61%

Borítékolom, hogy te nem fogod elvégezni. A lényeg hiányzik belőled.

Üdv; egy szakmabeli

2020. jan. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!