Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Új hvg cikk, ami bizonyítja a...

Új hvg cikk, ami bizonyítja a szakik milliós fizetését. Mit szoktok?

Figyelt kérdés

[link]

Sokan leszedték a fejemet, hogy kamu. Hiába írtam, hívjanak fel egy randin kőművest burkolót, villanyszerelőt, gázszerelőt, autószerelőt és kérjenek ajánlatot vagy kérdezzenek még ismerősöket.

És ez csak az alja. Amikor fél napos munkáért kér egy vállakozó 100 ezret, klíma tisztítás 1 órási munka 30-40 ezer. Két napos vízvezeték szerelés 250 ezer stb.

Most is olyan hihetetlennek tűnik?

jan. 12. 09:34
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Akkor meg is valaszoltad a sajat kerdesedet. Kivancsi vagy meg valamire?
jan. 12. 18:19
 32/52 anonim ***** válasza:

#28 ne keress benne egzakt logikát, egyszerűen nem vagyunk egyformák

Semmi pénzért bem dolgoznék építőiparba. Nem tetszik, nem az én világom, még ha havi 3millát lehet e keresni vele akkor se.

Azt meg felejtsük már el, hogy itt minden autószerelő rongyosra keresi magát. Tény jól lehet vele keresni vállalkozásban, amihez hatalmas tőke kell. Alkalmazottként nem leszel agyon fizetve, de nyilván lehet venne maszekolni feketén a bejelentett állasod után tehát lenyomod a 8 órádat haza mész és még nyomsz mondjuk 4-et, ameddig egy diplomás bejelentve megkapja a bérét kényelmesen úgy, hogy nem lesz koszos.

Illetve egy szaki sem fog kersni jól egyből, ott is éveknek kell eltelni.

Egyébként autószerelő vagyok…

jan. 12. 18:31
 33/52 A kérdező kommentje:

#31 Hát arra igen, hogy mikor fogják már az általános iskolában is azt mondani, hogy nem csak diplomával lehet jól keresni, sőt vállalkozni könnyebb szakmával. Ez lehet segíteni sok 7.8.-os diáknak.

#32 Ez is szaki előny. Egy diplomás általában nem tud maszekolni. 8 óra és ennyi. Ha több pénz kellene neki, akkor sem tud mit csinálni, max elmegy valami másodállásban megrosszabb fizetésért. Míg a szaki a maszekolással még több pénzt is keres, mint alkalmazottként.

jan. 12. 18:42
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

33

Igen, nem tud maszekolni, viszont egy normális diplomával nincs is rá szüksége.

Sajnos ez nagyon sok emberre igaz, hogy szarrá dolgozzák magukat a pénzért. Nem tudom én egy munkahellyel szeretnék normális fizetést

jan. 12. 18:46
 35/52 A kérdező kommentje:
#34 Alkalmazottként én sem csinálnám hosszútávon, itthon. Vagy vallalkoznék vagy külföld.
jan. 12. 18:48
 36/52 anonim ***** válasza:
Szakiként? Kell egy alap tudás, amihez gyakorlat kell, szóval kell alkmazottnak lenned
jan. 12. 19:17
 37/52 A kérdező kommentje:
#36 Ezért írtam, hogy hosszútávon. Addig lenne tapasztalatom és pénzem is vállakozni. Sőt szerintem külföldre is kimennék 1-2 évre.
jan. 13. 08:55
 38/52 anonim ***** válasza:
Mesélj még, mi az amit még megtenNÉL?
jan. 13. 09:00
 39/52 anonim ***** válasza:

Én fodrász vagyok a férjem autószerelő. Jobban élünk mint a diplomások 95%-a ebben biztos vagyok.

A férjem 12000+áfa óradíjban dolgozik és minden héten kell visszamondania ajánlatot, mert győzik, pedig heti 50 órát dolgozik.

jan. 13. 12:14
 40/52 A kérdező kommentje:
#39 Pontosan erről beszélek. És az autószerelő meg nem a legnehezebb munkát végzi. Mármint nincs tűző napon, télen nem a fagyban van. Fizikailag sem a legmegfelelőbb.
jan. 13. 19:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!