Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány tárgyra tudod azt mondani...

Hány tárgyra tudod azt mondani,hogy hasznos volt az egyetemi képzésből?Mik voltak azok?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem,hogy csak csupa haszontalan dolgot tanítanak és azzal szívatják az embert.Elenyésző a hasznos tárgyak száma és a hasznos tudás is megy a kukába,mert nem lehet hol használni vagy nem adnak esélyt használni.

2024. jan. 6. 20:33
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20,pl. a műmen.
2024. jan. 8. 00:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Én raktáros vagyok, és sokszor kell törtszámokkal számoln9m, meg a téglalap/téglatest területe is előjön.
2024. jan. 8. 04:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Ket diplomam van, hogy is mondjam...senkit nem erdekelt miket tanultam, egy targyam se hasznos. Tobbet er a nyelvtudas manapsag.
2024. jan. 9. 00:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!