Hány tárgyra tudod azt mondani,hogy hasznos volt az egyetemi képzésből?Mik voltak azok?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem,hogy csak csupa haszontalan dolgot tanítanak és azzal szívatják az embert.Elenyésző a hasznos tárgyak száma és a hasznos tudás is megy a kukába,mert nem lehet hol használni vagy nem adnak esélyt használni.2024. jan. 6. 20:33
21/23 A kérdező kommentje:
20,pl. a műmen.
2024. jan. 8. 00:06
22/23 anonim válasza:
Én raktáros vagyok, és sokszor kell törtszámokkal számoln9m, meg a téglalap/téglatest területe is előjön.
23/23 anonim válasza:
Ket diplomam van, hogy is mondjam...senkit nem erdekelt miket tanultam, egy targyam se hasznos. Tobbet er a nyelvtudas manapsag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!