Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyugatra miért mennek sokan...

Nyugatra miért mennek sokan kétkezi, olcsó, lebecsült munkákat végezni(mosogatni úgy, hogy még félretenni is akarnak), ha a fizetés nagyrésze úgyis elmegy kajára, szállásra, közlekedésre?

Figyelt kérdés

#étel #divat #munka #pénz #Németország #Félretenni a pénzt
2024. jan. 4. 17:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Én ennél többet kapok magyarba, homofficevel, heti effektív 4 ora munkával teso :)
2024. jan. 6. 14:05
 32/34 anonim ***** válasza:
31%
Én csak egy vegyésztechnikus vagyok 0 tudással aki nem abba dolgozik.. attól hogy megvan a szakmám nem fogok otthon 200 ért szopni.. inkább 600-ert nemetbe
2024. jan. 6. 15:15
 33/34 anonim ***** válasza:
58%
A kaja már nagyjából olcsóbb is nyugaton mint nálunk, úgyhogy pont nem arra megy el a fizetésük. A lakhatás már sokat elvisz, de még mosogatással is simán többet félre lehet tenni mint itthon egy átlag melósnak. Ha pedig valami normálisabb melót végzel kint akkor nagyjából annyit félre lehet tenni mint itthon egy felsőkategóriás fizetéssel.
2024. jan. 7. 03:10
 34/34 anonim ***** válasza:
28%

“magyarba”

“homofficevel”

Külföldi-e vagy?

Vagy csak hijányoztál magyarus orán?

2024. jan. 7. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!