Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet hogy mindenhonnan...

Hogy lehet hogy mindenhonnan visszautasítanak?

Figyelt kérdés

Érettségivel, b jogsival , gyári betanított munka tapasztalattal.

A környékbeli 15 gyárból visszautasítottak, rossmann, dm eladói munka szintén, Aldi , Lidl , már Pestre is jelentkeztem néhány helyre de még nem szóltak vissza semmit.

Kivettem az önéletrajzomból azt hogy gyerekem van mert arra gondoltam hogy azért nem vesznek fel. Az lehet a baj hogy 45 vagyok? Itt a környéken még eddig nem dolgoztam, tehát nem lehet hogy valahol valami rosszat csináltam volna. Nem vagyok roma sem. Jelenleg is tanulok ( grafikus)de ezt csak most tettem bele az önéletrajzomba tehát a visszautasítások már korábban kezdődtek .

Most elvégzek egy vagyonőr tanfolyamot, minden reményem abban van hogy hátha arra majd alkalmaznak is.

jan. 3. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Sztem egy gyári munka esetében barmi plusz képzést amit éppen csinálsz hátrányos beleirni. Ránéznek az önéletrajzra, látják hogy grafikusnak tanulsz, sztem sokan egyből arra gondolnak nah megunta a gyári melót, amint vegez biztos lelécel.
jan. 3. 18:49
 12/12 anonim ***** válasza:

humán biorobotokra van szükség nagy tömegben, akiket gyorsan és könnyen lehet pótolni, és beérik alacsony bérrel, az sem baj, ha ideig-óráig maradnak. Amíg van utánpótlás ezekből, addig marad ez a gyakorlat.

Márpedig bőven van.

jan. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!