Hogy lehet hogy mindenhonnan visszautasítanak?
Érettségivel, b jogsival , gyári betanított munka tapasztalattal.
A környékbeli 15 gyárból visszautasítottak, rossmann, dm eladói munka szintén, Aldi , Lidl , már Pestre is jelentkeztem néhány helyre de még nem szóltak vissza semmit.
Kivettem az önéletrajzomból azt hogy gyerekem van mert arra gondoltam hogy azért nem vesznek fel. Az lehet a baj hogy 45 vagyok? Itt a környéken még eddig nem dolgoztam, tehát nem lehet hogy valahol valami rosszat csináltam volna. Nem vagyok roma sem. Jelenleg is tanulok ( grafikus)de ezt csak most tettem bele az önéletrajzomba tehát a visszautasítások már korábban kezdődtek .
Most elvégzek egy vagyonőr tanfolyamot, minden reményem abban van hogy hátha arra majd alkalmaznak is.
humán biorobotokra van szükség nagy tömegben, akiket gyorsan és könnyen lehet pótolni, és beérik alacsony bérrel, az sem baj, ha ideig-óráig maradnak. Amíg van utánpótlás ezekből, addig marad ez a gyakorlat.
Márpedig bőven van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!