Ha valaki nagyon jól képzett, lehet,hogy azért kap visszautasítást, mert fél tőle a vezető?
Nálam úgy néz ki, hogy nemzetközi gazdálkodás bsc+vezetés és szervezés MSC+közlekedésmérnök bsc.
A közlekedésmérnök a legutóbbi szerzeményem, előtte is műszaki területen dolgoztam, csak jól jött egy mérnöki diploma is, Catiában, NX-ben is van tapasztalatom, meg fél éve projektvezető vagyok.
Természetesen, angol,német megy kommunikációs szinten.
Szeretnék váltani, ami nem tűnik túl egyszerűnek.
Legutóbbi sikertelen pályázatom után felhívott a HR-es és elmondta,hogy az állás, amit megpályáztam "kevés" lenne nekem, az én képességeimhez, ambícióimhoz.
Pedig, kvázi ugyanaz, amit most csinálok, csak jobb a juttatási csomag.
Nyilván, mikor megkérdezték, mik a terveim a jövőre nézve, azt válaszoltam,hogy szeretnék vezető lenni.
Lehetséges,hogy ez csak egy sablon duma volt, amikor a HR-es mondott?
Nem voltál megfelelő a pozícióra, találtak jobbat.
Nyilván, ha azt mondod vezető szeretnél lenni, de nem vezetői pozícióra interjúzol, akkor nem vesznek fel.
Tudod, Plato köztársasága, nem azok lesznek a jó vezetők, akik huszonegykét éves fejjel (vagy ne adj Isten még korábban) kitalálják, hogy vezetők akarnak lenni, hanem azok, akik egyéni érdemeik és tulajdonságaik alapján lesznek azzá.
Lehet nem voltál szimpi.
szimplán találtak jobbat nálad valószínűleg. Pl. fél év projectvezetés milyen területen? Pl. autóiparban ez még csak indítás, komolyabb eredmény nélkül
Egyébként pedig, nem a vezető fél tőled (Azt max egy rossz főnök tenné), hanem van annyira bölcs a vezető, hogy látja, hogy nem leszel hosszútávon ott. Horizontálisan váltanál, de vertikálisan akarsz előrelépni karrierben. Nyilván látja, hogy ezt nem tudja megadni neked a cég, így hamarosan lelépnél.
Anno államkincstárba jelentkeztem, hibátlan tesztet írtam. Azt vették fel, akié a leggyengébb lett, és igen, pont azért, mert a főnök nem akart magánál jobbat.
Ugyanakkor a családtám vezetője szintén teljesen hülye a szakmához, de a legjobb embereket veszi fel, mert pontosan tudja, hogy mellettük biztonságban van, nincs hiba, nem kell neki tartani a hátát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!