Melyik keres jobban, egy targonca vezető vagy egy kamion sofőr?
:O Hol?
Milyen targincás, milyen kamionos?
Általánoságban elmondható, hogy a kamionos jobb fizu
Azoknak jut ez? Azt ugye tudod ha nem lenne targoncas es kamionos, akkor vege lenne mindennek…
Nem lehet mindenki agysebesz…
#2 hat nem tudom, szerintem meg akik “tanultak” azoknak fele olyan kalandos eletuk sincs mint nekik, es sokkal nehezebb dolguk van az eletben, en kamionos jogsival oda megyek a vilagban ahova akarok, mindenhol van ram igeny, es kismillio lehetosegem van, max at atkepzest kell megcsinalnom, es ha ugy van kedvem holnap mar masik ceghez megyek dolgozni. Aruld mar el melyik diplomas szakma ad ekkora lehetoseget ? Marmint ugy, hogy elotte nem kellett 10 evet lehuznod hogy “senior” rangot kaphass, meg ilyen rangletra cuccok…
De teny, hogy itt a fizetes veges, alapbol jo a fizetes, de noni nem nagyon fog, mig egy diplomasnak hatar a csillagos eg. Hat ezt mindenki dontse el maga, en “ebbol” a penzbol is boven jol elek, nem kell fancy mercedes meg palota, hogy kompenzaljam az unalmas es sivar eletem :D
@6
Kérdezd a kalandról a '86-ban Csernobil térségében kamionozókat! Ja, őket már a kaland után 5 évvel sem tudtad, hisz addigra elporladtak...
Putyin nyer, aztán ilyen kérdéseket sem tesz fel a NATO-s pórnép!
Hajrá Putyinmester!
Így van utolsó!
Putyin azért igázza le e szolgahángörit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!