Álom után menni vagy a biztosnál maradni?
Figyelt kérdés
Eredetileg nyelvtanár vagyok, ebben vagyok igazán jó. Egy ideje érthető okokból váltottam multis munkára, egy területet megtanultam és abban dolgozom. Kb 500 nettót keresek, jó a munka/magánélet egyensúly, saját lakást is sikerült már egy ideje vennem (nyilván törlesztőm van). Viszont nem érzem túl jól magam, szeretnék azzal foglalkozni, amiben jó vagyok és egy nyelviskolát nyitni Budapesten. Tudom, annyi van, mint égen a csillag, de úgy gondolom, ki tudnék tűnni. Tudom, nem csillagászati összeget keresek most sem (itt ugye 1 millió alatt sokan nem kelnek fel), viszont mégis biztos munkahely. Feladnátok a biztost a bizonytalanért?2023. dec. 24. 22:09
3/21 anonim válasza:
Addig élünk míg vannak álmaink.
4/21 anonim válasza:
Nem húsz évvel ezelőtt vagyunk, amikor még volt jelentősége annak, hogy legyen munkahelyed,most azért viszonylag könnyű elhelyezkedni, a te álmod pedig nem is életszerűtlen vagy vad, szóval hajrá :)
5/21 anonim válasza:
Egy vállalkozás sokkal bonyolultabb attól, hogy "nyelvtanár" vagyok.
6/21 A kérdező kommentje:
Mármint hogy érted, hogy bonyolultabb? Hogy kell könyvelő, marketing, weboldal, iroda bérlés és társai? Ezeket azért sejti az ember.
2023. dec. 25. 08:54
7/21 anonim válasza:
Meg vevő, akinek egyáltalán tudsz tanítani.
Nem olyan egyszerű ez ma már, mint 10-20 éve. Youtuberól, otthonról meg lehet tanulni angolul ma már, nekem is sikerült.
8/21 A kérdező kommentje:
Igen, ez a kockázat része. Egyébként nem csak angolt tanítok.
2023. dec. 25. 08:57
9/21 anonim válasza:
Látszik, hogy fogalmad sincs a vállalkozásról.
"Mármint hogy érted, hogy bonyolultabb? Hogy kell könyvelő, marketing, weboldal, iroda bérlés és társai? Ezeket azért sejti az ember."
Hozzáértés nélkül az összes eddigi spórolt pénzed elúszik hónapok alatt, 0 eredménnyel.
10/21 A kérdező kommentje:
Felvilágosítasz, hogy ne legyek a jövőben ennyire hülye?
2023. dec. 25. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!