Diplomával nem találok munkát, mit tennétek?
Kereskedelem-marketing szakon diplomáztam, és nem találok munkát 6 hónapja már...tudtam hogy sz*r a gazdasági környezet, meg nem a legerősebb diplomám van, de hogy gyorsétterembe, gyárba vagy Spar polcpakolónak se vegyenek fel...mert már végső elkeseredésemben ilyenekre is jelentkezek...
Egyedül a nehéz fizikai munka van kilőve...
Behívnak interjúra vagy be se hívnak?
Milyen poziciókra jelentkezel?
Tapasztalat?
Pedig ez nem szar diploma.
Ráadásul a kimeneteli, nyelvi követelmények is erősek.
Nyilván, ha zsákfaluban laksz, ahol csak egy tsz van, akkor lehet neked villamosmérnök diplomád is, nem fogsz tudni vele dolgozni.
Oda kell költözni, ahol a munka van.Munkanélküli hivatalban tudsz igényelni agrártámogatást, ha távolabbi (60 km) munkahelyet sikerült találni.
Én a beszerzést, logisztikai területeket javaslom gyárakban.
Rossz helyre jelentkezel azért nem találsz állást.
A te diplomáddal mekib/kfc/burger hármasba célszerű a jelentkezés, oda folyamatos a felvétel.
Én is voltam a te cipődben!!! Ma már csak nevetek ezen, de emlékszem, 100+ helyre jelentkeztem nulla sikerrel (szintén marketing alapdiplomával). Mivel nem volt releváns multis tapasztalatom.
Két tanácsom van. (1) Nincs valami ismerősöd, akinél tudnál gyakornokoskodni egy fél évet? Vagy vállalj be akár ingyen vállalkozásoknak online marketinget, honlapépítést stb. (2) Fizesd be magad Courserára és csinálj pár Google, Meta kurzust. Például a Google Data Analytics prof. certificate nagyon jól mutat egy marketinges cv-ben. A facebook, google Ad certifikációk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!