Jövőre már enyhülhet ez az elkeserìtő helyzet az it szektorban?
Figyelt kérdés
Én már kezdek falra mászni attól, hogy nem tudok kifogni egy junior pozit a végzésem óta(Debreceni egyetem gazdaságinformatikus) 10 hónap gyakornoki tapasztalattal(ez majdnem 1 év).
2023. dec. 12. 23:18
41/50 anonim válasza:
Sajnos semmivel sem jobb lett jobb a helyzet azóta. Szerintem csak rosszabb lett:(
42/50 anonim válasza:
Szerintem nem, egy időben a közgazdász, aztán a gépészmérnök volt a hpye szakma, mert magasak voltak a fizetések. Jött az info szak, ugyan ezt az utat járta be. Mostanra lepörgött az összes, a piac kiegyensúlyozta magát.
43/50 anonim válasza:
42: ennek semmi köze ehhez a halandzsához. H nem tudnád válság elején vagyunk, minden szektor lent van, de nyugi, ez még lesz rosszabb is...
44/50 A kérdező kommentje:
Közbe sikeresen elhelyezkedtem mint junior devopsos a magyar postánál. Pár évig mindenképpen itt maradok tapasztalatot gyűjteni remélhetőleg tapaszalattal már nem olyan nehézkes az álláskeresés.
2024. jún. 14. 14:26
45/50 anonim válasza:
Mennyi a pénz így, hogy most kezdtél be?
46/50 A kérdező kommentje:
Márciusban kezdtem és bruttó 470e a fizetés.
2024. jún. 14. 14:31
47/50 anonim válasza:
Köszönöm, durva mennyire lent tartják a fizetéseket a cégek most.
48/50 anonim válasza:
Amíg nem találtál állást, igazán feltalálhattad volna magad, és lefejleszthettél volna valami világmegváltó szoftvert.
49/50 A kérdező kommentje:
Igen persze de én nem programozóként akartam dolgozni.
Helyette inkább próbáltam tanulni a docker,kubernetes,aws és redhat linux techologiakat.
2024. jún. 15. 08:39
50/50 anonim válasza:
Minek adjon többet a cég, juniorból sok van a piacon. Kipukkadt az IT lufi+gazdasági válság is van. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!