Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem jól határoztam volna meg...

Nem jól határoztam volna meg az órabért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy cég ahova mellékállásba elkezdtem dolgozni, marketinges területen, és kérték határozzak meg órabért. Mivel az elmúlt időben az volt a tapasztalatom még főállásokban is, hogy szájat húznak arra a bérre amit kérek, ezért én egy nettó 2300/órát határoztam meg. Egyik ismerősöm szerint ez nem rossz, de másik, kreatív munkával foglalkozó ismerősöm meg mondta hogy szerinte többet is kérhettem volna és most hogy csinálom a munkákat, érzem, hogy több energiám megy el (pár kisebb grafikai anyag szerkesztés,hírlevelek, 1-2 nyomdai anyag összerakása, poszt szöveg megírása - ilyenekre kell gondolni).

Nem tudom, hogy jól mértem-e fel, szükségem lett volna a munkára és nem akartam volna hogy a bérigény miatt legyen bunkó - heti szinten kb 10 órát dolgozok amúgy.

Szerintetek ez reális volt, vagy kérhettem volna többet is? Mennyi a reális? Még azt megpróbálom ha letelik 1-2 hónap, hogy megbeszélem velük, hogy sok energia megy el és emeltebb bérrel tudnám tovább vinni. Ti mit gondoltok? Egyébként 6 éve dolgozom marketingben ha számít.

2023. dec. 10. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
¯\_(ツ)_/¯
2023. dec. 10. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagy tapasztalt a szakmádban? Kezdőnek a nettó 2300 egész jó, mediornak elmegy ha nincs más, seniornak 5+ év tapasztalattal elég kaka.
2023. dec. 10. 15:26
 3/6 A kérdező kommentje:
junior vagyok
2023. dec. 10. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne bánkódj, lehet pár száz forinttal kérhettél volna többet de alapvetően jól lőtted be magad.

Úgyis most a szakmai fejlődés a legfontosabb, inkább örülj, hogy ezt a kritikus tényezőt tudod kamatoztatni. Az infláció követő béremelés mellett majd a tapasztalatbeli szintlépéseid után úgyis tudsz bérelemelést kérni.

2023. dec. 10. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Marketing területen voltam szabadúszó évekig, 5-6000/óra alatt én személy szerint meg se mozdultam. De én mondjuk senior vagyok jó ideje. Juniorként nem olyan vészes.
2023. dec. 10. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
marketingesnek jó az
2023. dec. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!