Nem jól határoztam volna meg az órabért?
Sziasztok! Van egy cég ahova mellékállásba elkezdtem dolgozni, marketinges területen, és kérték határozzak meg órabért. Mivel az elmúlt időben az volt a tapasztalatom még főállásokban is, hogy szájat húznak arra a bérre amit kérek, ezért én egy nettó 2300/órát határoztam meg. Egyik ismerősöm szerint ez nem rossz, de másik, kreatív munkával foglalkozó ismerősöm meg mondta hogy szerinte többet is kérhettem volna és most hogy csinálom a munkákat, érzem, hogy több energiám megy el (pár kisebb grafikai anyag szerkesztés,hírlevelek, 1-2 nyomdai anyag összerakása, poszt szöveg megírása - ilyenekre kell gondolni).
Nem tudom, hogy jól mértem-e fel, szükségem lett volna a munkára és nem akartam volna hogy a bérigény miatt legyen bunkó - heti szinten kb 10 órát dolgozok amúgy.
Szerintetek ez reális volt, vagy kérhettem volna többet is? Mennyi a reális? Még azt megpróbálom ha letelik 1-2 hónap, hogy megbeszélem velük, hogy sok energia megy el és emeltebb bérrel tudnám tovább vinni. Ti mit gondoltok? Egyébként 6 éve dolgozom marketingben ha számít.
Akkor ne bánkódj, lehet pár száz forinttal kérhettél volna többet de alapvetően jól lőtted be magad.
Úgyis most a szakmai fejlődés a legfontosabb, inkább örülj, hogy ezt a kritikus tényezőt tudod kamatoztatni. Az infláció követő béremelés mellett majd a tapasztalatbeli szintlépéseid után úgyis tudsz bérelemelést kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!