Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet elintézni, hogy...

Hogyan lehet elintézni, hogy a mostani munkáltatóm mondjon fel nekem?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkahelyemen 6 éve dolgozom, tehát már bőven járna végkielégítés amennyiben ők küldenek el. Szeretnék elmenni, más helyet keresni, illetve egy kicsit "pihenni", tehát nem egyből más munkahelyen kezdeni. Viszont ha jól tudom járna 2 hónap végkielégítés, ezt jó lenne valahogy "behúzni".

Hogyan lehet megoldani, hogy ők küldjenek el, de olyan módon, hogy járjon a pénz?

2023. dec. 8. 14:42
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Update: december 1-től ígértek a jövő évi fize emelsétől független emelést (kemény 9,5%) aminek a papírját valamiért csak most kaptam meg. Amikor odamentem aláírni láttam, hogy a megemelt bér megegyezik a mostanival. Mondom ez most mi, valami rossz vicc?

Szóval ennyire komoly a cég...

2023. dec. 18. 17:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Nyiss szakszervizt oszt csá
2023. dec. 19. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!