Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet elintézni, hogy...

Hogyan lehet elintézni, hogy a mostani munkáltatóm mondjon fel nekem?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkahelyemen 6 éve dolgozom, tehát már bőven járna végkielégítés amennyiben ők küldenek el. Szeretnék elmenni, más helyet keresni, illetve egy kicsit "pihenni", tehát nem egyből más munkahelyen kezdeni. Viszont ha jól tudom járna 2 hónap végkielégítés, ezt jó lenne valahogy "behúzni".

Hogyan lehet megoldani, hogy ők küldjenek el, de olyan módon, hogy járjon a pénz?

2023. dec. 8. 14:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha ők nem vevők erre (miért is lennének azok), akkor leginkább sehogy.
2023. dec. 8. 14:58
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Cumiztasd meg a lányát a wc-ben aztán kürtöld világnak milyen jól szopott.
2023. dec. 8. 15:04
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
Magad nem tudod elérni, csak ha meg akarják szüntetni a pozíciót.
2023. dec. 8. 15:15
 4/22 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk elmegyek betegszabira/ táppénzre folyamatosan akkor előbb utóbb kénytelenek elküldeni nem?
2023. dec. 8. 15:20
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
Egyszerubb ha csak elkezdesz egyre kevesebbet dolgozni...
2023. dec. 8. 15:26
 6/22 A kérdező kommentje:
Ennél is? XD
2023. dec. 8. 15:32
 7/22 anonim ***** válasza:
84%

Magyarországon a munkáltatók nagy része, nem szeret végkielégítést fizetni.

Inkább keresnek valamilyen nemlétező, és kirúgnak, hogy ne kapjál semmit.

Ha jóbban vagy a főnökeiddel, úgy még talán össze jöhet.

2023. dec. 8. 15:32
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ha nem teszel eleget a szerződéses kötelezettségeidnek(pl nem mesz be melózni) akkor végki nélkül elküldhetnek. Hülyèk lennének egyoldaluan felmondani és fizetni. Sajnos ezt nem fogod tudni kikenyszeriteni belőlük
2023. dec. 8. 15:38
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
6 igen ennel is. En olyan szinten csinaltam ezt egyik bp multinal hogy tenyleg szo szerint semmit se csinaltam. Meetingre neha beleptem kikapcsolt kameraval es semmit se szoltam meg akkor se ha kerdeztek. 3 honap alatt birtam kirugatni magam... Meglepoen nehez :)
2023. dec. 8. 15:39
 10/22 A kérdező kommentje:

Ja de gondolom akkor fegyelmivel rúgnak ki vagy valami hasonló, szóval nem jár a pénz :(

A főnökkel mondhatni jóban vagyok, de ő is hülye lenne elküldeni, olyan munkát végzek amit senki nem tud/akar megcsinálni, és nem is találnának senkit a helyemre, főleg nem ennyi pénzért.

Az a baj túl sokszor átvertek és folyamatosan hülyének nézik az embert. Konkrétan 4x ! ajánlottak másik (jobb pozíciót) és mindig valamiért mást vettek fel végül mindegyikre. Fizetésemelés is röhejes, hiába papíron jól hangzó béremelést kapok minden évben valahogy mégsem változik a számlára kapott pénzösszeg. Az a durva, hogy idén, tavaly és tavaly előtt is már 20%-al emelték a bérem, mégis a tavalyi éves fizum a 2019-es! éves fizetésnél csak 17%-al volt magasabb ami roppant érdekes számomra...

2023. dec. 8. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!