Hogyan lehet elintézni, hogy a mostani munkáltatóm mondjon fel nekem?
A jelenlegi munkahelyemen 6 éve dolgozom, tehát már bőven járna végkielégítés amennyiben ők küldenek el. Szeretnék elmenni, más helyet keresni, illetve egy kicsit "pihenni", tehát nem egyből más munkahelyen kezdeni. Viszont ha jól tudom járna 2 hónap végkielégítés, ezt jó lenne valahogy "behúzni".
Hogyan lehet megoldani, hogy ők küldjenek el, de olyan módon, hogy járjon a pénz?
Magyarországon a munkáltatók nagy része, nem szeret végkielégítést fizetni.
Inkább keresnek valamilyen nemlétező, és kirúgnak, hogy ne kapjál semmit.
Ha jóbban vagy a főnökeiddel, úgy még talán össze jöhet.
Ja de gondolom akkor fegyelmivel rúgnak ki vagy valami hasonló, szóval nem jár a pénz :(
A főnökkel mondhatni jóban vagyok, de ő is hülye lenne elküldeni, olyan munkát végzek amit senki nem tud/akar megcsinálni, és nem is találnának senkit a helyemre, főleg nem ennyi pénzért.
Az a baj túl sokszor átvertek és folyamatosan hülyének nézik az embert. Konkrétan 4x ! ajánlottak másik (jobb pozíciót) és mindig valamiért mást vettek fel végül mindegyikre. Fizetésemelés is röhejes, hiába papíron jól hangzó béremelést kapok minden évben valahogy mégsem változik a számlára kapott pénzösszeg. Az a durva, hogy idén, tavaly és tavaly előtt is már 20%-al emelték a bérem, mégis a tavalyi éves fizum a 2019-es! éves fizetésnél csak 17%-al volt magasabb ami roppant érdekes számomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!