Tényleg ilyen sok ember nem tud félrerakni?
Most itt olvastam ebben a témában egy kérdést, de több helyen hallom, hogy nem tud az átlag magyar félretenni normálisan. Mi az oka ennek? Ennyire sok a kiadása sok embernek? Albérlet, megélhetés többnyire, hitel?
Egy pályakezdő, aki be van rezelve...
Amikor elkezdtem dolgozni,az első évben 600 ezret raktam félre. Otthon laktam,havi 70 ezret hazaadtam, kaját vettem, alkalmanként nekem kellett kifizetnem a számlákat is.
A helyzet az, hogy sokan elköltik a pénzüket f*szságra(cigi,pia,stb.),tisztelet a kivételnek.
Volt olyan ismerősöm, aki ugyanannyit keresett, mint én, nekem volt pénzem, neki örökké sírt a szája. A különbség az volt, hogy ő minden pénteken elment bulizni és konkrétan elitta. Apjának nem is adott haza csak egy 20-ast.
Nekem most is van spórolt pénzem és ha a szüleimet nem kellett volna annyiszor kihúznom a sz*rból, akkor konkrétan mostanra lenne egy fél lakásom 11 év munka után.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!