Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg ilyen sok ember nem...

Tényleg ilyen sok ember nem tud félrerakni?

Figyelt kérdés

Most itt olvastam ebben a témában egy kérdést, de több helyen hallom, hogy nem tud az átlag magyar félretenni normálisan. Mi az oka ennek? Ennyire sok a kiadása sok embernek? Albérlet, megélhetés többnyire, hitel?

Egy pályakezdő, aki be van rezelve...

2023. dec. 6. 16:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
80%

Amikor elkezdtem dolgozni,az első évben 600 ezret raktam félre. Otthon laktam,havi 70 ezret hazaadtam, kaját vettem, alkalmanként nekem kellett kifizetnem a számlákat is.

A helyzet az, hogy sokan elköltik a pénzüket f*szságra(cigi,pia,stb.),tisztelet a kivételnek.

Volt olyan ismerősöm, aki ugyanannyit keresett, mint én, nekem volt pénzem, neki örökké sírt a szája. A különbség az volt, hogy ő minden pénteken elment bulizni és konkrétan elitta. Apjának nem is adott haza csak egy 20-ast.

Nekem most is van spórolt pénzem és ha a szüleimet nem kellett volna annyiszor kihúznom a sz*rból, akkor konkrétan mostanra lenne egy fél lakásom 11 év munka után.

33/F

2023. dec. 7. 07:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Az hogy a legtöbb magyar pénzügyi analfabéta.
2023. dec. 7. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. jan. 7. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!