Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha zsákutcába...

Mit csináljak, ha zsákutcába kerültem (nincs egy olyan ember a közelemben, aki megértene)?

Figyelt kérdés
A legfontosabb, hogy inkább végeznék kreatív fizikai munkát, mint tanulnék. Az a helyzet, hogy a szüleim nem tudtak anno a gyerekkori álmaiban támogatni (ezt nemhogy akkor, még most sem várnám el tőlük), és csak ebben a pár évben, 20+ évesen kezdem kapiskálni, hogy valójában mit is kezdenék magammal. Viszont egy "isten-háta-mögötti" faluban élek (még mindig a szüleimmel), és fogalmam sincs, hogy merre induljak. Egy kicsit kihasználhatóbb nő vagyok az átlagnál, művészi hajlamokkal, leginkább író, színésznő szeretnék lenni. A legszomorúbb az egészben, hogy eddig egy Marilyn Monroe jellegű karakterhez tudtam hasonlítani legjobban a személyiségem, ami – valljuk be, nem éppen a legszerencsésebb – csak nem olyan ismert a tehetségem. Szerintetek (ha van ebben sorstársam) hogyan mehetnék tovább?
2023. dec. 5. 23:29
 1/7 A kérdező kommentje:
*szerencsés
2023. dec. 5. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Tégy ellene a szövegelésen kívül. Elköltözés a mamahotelből, saját lábra állás, jobb munka keresése, tanulás, tanfolyamok. Senki nem fog helyetted boldog lenni.
2023. dec. 5. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
"leginkább író, színésznő szeretnék lenni." Túlkínálat van ilyenekből, akik ezek szeretnének lenni. Gondolom, vannak színésztanodák, oda jelentkezz, ha meg nem vesznek fel, tűzz ki reálisabb célokat.
2023. dec. 5. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Faluból költözz el, akármilyen munka, ami fizet eleget, aztán ha önálló vagy, lehet tovább tervezni. De senki nem fog felfedezni csak úgy, hogy ücsörögsz anyádéknál. Nézz utána, melyik városok jók neked, ahol van munka is, meg is tudsz élni és esetleg vannak kezdésnek amatőr színjátszókörök vagy valami.
2023. dec. 6. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Én mrghagynám a színészkedést, írást hobbinak, mert ahogy mondták túlkínálat van, ha ni ca hatalmas szerencséd vagy tehetséged akkkr esélytelen ezekből megélni. Keress egy normális munkát amit szívesen csinálsz, de legalább ne utáld, és költözz be egy városba ahol kiélheted a színészi vágyaidat egy hobbi körben mondjuk.
2023. dec. 6. 01:07
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
20%
Az ilyenekből lesznek a legjobb prostik!
2023. dec. 6. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:
30%
Költözz hozzám😊
2023. dec. 7. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!