Miért kellemetlen számomra az a látvány,ha egy kövér ember a közelemben eszik?
Biztosan vannak olyan túlsúlyos emberek,akik lelki vagy genetikai okokból ilyen a teste.
Én eddig csak olyan kövér emberek közelében ettem,akik kb 3-4 perc alatt megeszi az adagját amit én fél óra alatt fogyasztok el.Rossz nézni ahogy olyan gyorsan tömik magukba a kaját és nem értem miért kell ilyen mohón enni.
Nem minden túlsúlyos embert szeretnék kiemelni és általánosítani,de szerintem visszataszító az ilyesfajta étkezés.
Most akkor magától a túlsúlytól undorodok vagy csak a gusztustalan étkezési szokásoktól?
Azért, mert neki is enni kell.
Attól, hogy vannak plusz kilói, még megéhezik. Nem az az első reakciója a szervezetnek, hogy a már meglévő zsírt bontja, hanem azt, hogy új ételt kíván. Ez van, kérdezd a biológiát.
"Rossz nézni ahogy olyan gyorsan tömik magukba a kaját és nem értem miért kell ilyen mohón enni."
Igen, magukba. Az ő életük. Nem beléd tömik, akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!