Örültök, ha egy idegen beszélgetést kezdeményez veletek élőben vagy inkább kellemetlenül érint?
Figyelt kérdés
#társaság #beszélgetés #beszéd #ismerkedés #idegen #ember #kezdeményezés #kommunikáció #gesztus #nyitottság
2020. márc. 11. 00:44
1/11 anonim válasza:
Rendkívül kellemetlen - bárki, nem csak az idegen -, és szinte mindig rövidre zárom (csak tények vagy útbaigazítás) és azonnal távozom.
2/11 anonim válasza:
A körülményektől és az idegen személyétől, személyiségétől is függ.
Ha épp ráérős pillanatomban kap el, amikor jókedvem is van, akkor szívesen benne vagyok egy kis trécselésben, akár ismerkedés-barátkozásban is. Pláne, ha korombeli az illető.
De ha mondjuk munkába menet szólít le valaki, amikor általában mindig sietek, vagy munkából jövet, amikor le vagyok fáradva agyilag, akkor nem biztos, hogy én leszek a legkészségesebb beszélgetőtárs.
3/11 anonim válasza:
Eldumálok egy random vadidegenel akár órákat is ha van téma.
4/11 anonim válasza:
Mikor vonaton utazom órákon át, akkor jól esik ha egy értelmes emberrel beszélgethetek. Különösen szeretem az idősebb emberek élettörténeteit meghallgatni, mert nem csak érdekesek, de azokban mindig van tanulság.
5/11 Deák Dominik 2020 válasza:
Személyfüggő. A csinos lányokat mndig nagy érdeklődéssel figyelem, legyen bármilyen unalmas a mondanivalójuk :D
6/11 anonim válasza:
Volt időszak, amikor meg-megszólítottak, de egy ideje szerencsére nem. Általában aki beszélgetést kezdeményez(ne), azok nekem nem jönnek be: idősek, férfiak, van, hogy nők, molettek. Mindegyik csak ugyanazt hajtja: "Én, egyedül én építettem fel a fél országot", vagy "A fiam testvérének a húgának a lányának a fia milyen rossz...", vagy épp fordítva: "...egy áldott jó lélek". Kit érdekel?
7/11 anonim válasza:
Helyzettol fugg es hogy mit akar.
8/11 anonim válasza:
Nem szoktak idegenek beszélgetni velem.
9/11 anonim válasza:
Én kifejezetten örülnék, ha megszólítana egy idegen. Megkérdezném, melyik bolygóról jött. 😁
10/11 anonim válasza:
Ki? Hol? Mikor? Mit csináltam épp? Mit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!