Ha valaki a pasijánál alszik reggel nem kellemetlen a fáradt fej, kellemetlen szájszag, lefolyt smink meg ezek?
Igényes ember viszi magával a szájápoló szettet, amikor másnál alszik, és még a reggeli dumcsi előtt topra vágja magát a fürdőben.
31F
Én reggel nézek ki a legjobban. Pont nem fáradt, hanem kipihent fejem van :)
Szájszagom nem szokott lenni vagy csak minimális. De ott van az ágy mellett egy pohár víz vagy szörp, az pont elég rá.
A sminket meg este le kell mosni :)
Igaz szerelemben szerintem nem.
Egyébként én nem is sminkelek, csak néha szempillaspirált használok, és annyi.
17/L
az első időkben az ember nagyon meg akar felelni, tehát előfordul, h sminkben alszik, reggel fél órával korábban kel, h puccba vágja magát, 2x is fogat mos, stb :)
aztán ahogy egyre jobban megismeritek egymást, megnyíltok egymás felé, úgy lesz természetes, h senki nem tökéletes, ébredés után gyűrött az arca, van egy kis reggeli aromája a szájának, vagy épp nincs talpig sminkben :)
ezek a kényes kérdések nálam már leáldoztak, 4 éve élek együtt a párommal, láttuk egymást ennél sokkal cifrább állapotban, de mindig elnéző mosollyal gondolok a régi szép időkre, mikor még nem voltam tudatában annak, hogy életem párja mindig szépnek lát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!