Mi lenne a reális bérigény egy kis elektronikai üzletben?
Főleg számítógépek szerelésével kéne foglalkozni. Valamilyen szintű "szakértelmet" elvár azért a munka, hogy ne legyünk teljesenanalfabéták a számítógépekhez. Talán a "legnehezebb" része a munkának az LCD panelek cseréje.
Ma hívtak be és tudni kéne mi a relális fizu igény, amit bemondhatok.
Egy kisvárosi komputer üzletről lenne szó.
Én olyan bruotta 360K forintra gondoltam, tekintve, hogy a sparban és mekiben is megadnak annyit, mit gondoltok?
#2 nettó 520ezer jött ki, nem hiszem hogy ennyit megadnának:DD
Meg nem akarok örökké ott maradni, szeretnék egy stabil munkahelyet, amíg nincs jobb esetleg valami multis állás. Az érdekel, hogy mennyi az az összeg, amit ha bemondok, meg is adják és jól is jövök ki belőle, szóval nem fognak alulfizetni.
Miért nem számolod ki magad? Google: bruttó nettó kalkulátor
Amúgy kevés. Mai árak mellett nem nagoyn tudsz ezzel mozogni
Mi alapján számoljam ki?
Nem tudom hogy mennyi a reális bér, ez érdekelne.
Nem az, hogy mennyi kell, hogy életben maradjak, hanem mennyit keres egy ember aki ilyen helyen dolgozik:D
Rendben köszi!
Inkább attól tartok, hogy bemondják, hogy kapsz 320at, ha visszautasítom akkor pedig ők is engem, tehát nem tudom mennyire lehet alkudozni, meg hol van az a határ ameddig még elmehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!