IT Helpdesk munkatárs (vidéki egyetem) bérigény?
Szeretném megpályázni az állást,viszont nincs tapasztalatom a bérigényekkel kapcsolatosan vidéken.
Segítségetekre lenne szükségem,hogy milyen bérigényt érdemes megadni.
Az egyetemet szeptemberben kezdtem és mivel nem nappali tagozatos vagyok így a gyakornoki pozíció kilőve.. (próbáltam)
Az állás egy egyetemen lenne vidéken és azért gondoltam,hogy ez jó opció lenne mert tanulhatok közben és tapasztalatot is szerezhetek.
Budapesten ismerősöm ajánlott egy helpdesk-es melót ami nettó 380.000,viszont ez közeleb lenne hozzám ezért is tettem fel a kérdést,mert tudom hogy vidéken kevesebbet fizetnek,viszont azt nem tudom,hogy mennyivel..
Azért hívják bérigénynek, mert annyit kell oda írnod amennyi a te igényed azaz amennyit keresni szeretnél.
Hogy mennyi amennyit kapnál az már más kérdés lenne, az mint ahogy leírták minimálbér + alamizsna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!