Szerintetek mi lehet a reális bérigényem?
Hamarosan végezni fogok Pszichológia mesterképzésen, munka-és szervezetpszichológia specializáción. Több, mint másfél évig voltam gyakornok egy cégnél, ahol teljeskörű tapasztalatot szerezhettem toborzásban. Ezenkívül C1 nyelvvizsgám van angolból, aktívan tudom is használni.
HR területen toborzó, generalista, szervezetfejlesztő és képzésszervezési pozíciók esetén mi lehet a reális bérigényem? (Elsősorban Budapesten)
Releváns (!) tapasztalattal a bőven senior 10+ éves tapasztalattal bíró barátnőm jött a bankba, ahol én is dolgozom (teljesen más területen) hasonló pozícióra.
800 eFt-os alapbért ajánlottak neki…
Mivel neked azért 2 év alatti és gyakornoki a tapasztalatod, sajnos ez olyan 500-550 körül reális nálunk.
Bruttó 550-650.
Amúgy meg nézd meg minden évben a randstand és a Hays bértáblázatait.
Úgy tudni fogod hogy mennyire vagy jól bérezve, tapasztalat, pozíció függvényében a piacon. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!