Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Reális a bérigényem ezekkel a...

Reális a bérigényem ezekkel a tapasztalatokkal?

Figyelt kérdés
Váltani szeretnék, br. 550.000-600.000 + cafeteria körüli összegre gondoltam. Jelenleg dolgozom. Közgazdász diploma, 2 év könyvelőirodai tapasztalat (tényleges tapasztalat: vevő és szállító számlák könyvelése, számlázás, statisztikák, bank és pénztár könyvelés, senior könyvelő részére segítségnyújtás havi, negyedéves és éves riportokban), erős középfokú angol, illetve folyamatban lévő mérlegképes. Megyeszékhelyen élek jelenleg, a költözés nem opció. A bérem jelenleg br.380.000 + havi 20.000 cafeteria. SSC-kben gondolkozom, de szívesen fogadok javaslatokat, hogy milyen pozíciókat érdemes megpályáznom.
2023. máj. 18. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem reális, idén váltottam szintén megyeszékhelyen PSZ diplomával, felsőfokú angollal br.660-ért viszont 3 év tapasztalattal (termelő multinál voltam junior GL könyvelő most egy másiknál szintén GL-en, mínusz a junior :D).

Nekem ez a multi közeg bejött, tudom ajánlani, főleg GL-t, AP/AR átlagban rosszabbul fizetett illetve amennyit beleláttam elég monoton. GL-en zárás húzós, 3-4 napig 12 óra munkaidő megvan viszont a hónap többi része bírható, elég változatos könyvelési feladatok vannak.

2023. máj. 18. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
még kevés is.
2023. máj. 18. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
A megyeszékhely Békécsabától Győrig azért jelenthet pár dolgot, ennek ellenére amit jelenleg kapsz, nevetséges, ha kell is valamire az angol. Mondjuk az erős középfokot sokkal feljebb kéne húzni és kinyílna egy rakás lehetőség.
2023. máj. 19. 00:05
 4/12 anonim ***** válasza:
16%

Nőként sajna reális a br380.

Én a helyedben bankba mennék, és ha kell elvégezném hozzá a szükséges belsős képzéseket!

Ha a kezdőd nem is lesz olyan sok, de a előrelépéseddel sokkal többre mész!

2023. máj. 19. 09:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondj br 650, mert úgyis lealkudják és akkor pont meglesz, amit szeretnél
2023. máj. 19. 11:36
 6/12 anonim válasza:
0%
Szerintem borzasztó sok br. 650, csak nézek itt a válaszoknál. Mostani fizud reálisabb.
2023. máj. 19. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért borzasztó sok a br. 650 diplomával, tapasztalattal és angol nyelvtudással? Mostani fizuja vicc inkább...
2023. máj. 19. 15:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat. A mostani fizetésem alig magasabb, mint a 2 évvel ezelőtti, pedig akkor teljesen pályakezdő voltam. Az angolomat jelenleg nem kell használnom, így sajnos érzem, hogy kopik és ha néha szükség van rá nehezen fogalmazok meg mondatokat. A válaszok alapján úgy gondolom, hogy ideje elkezdenem pályázni. Bemondom a br. 600-at, ha nagyon sokallják akkor majd tesznek ajánlatot vagy elhajtanak. Sajnos a jelenlegi helyemen érdemi béremelésre nem számithatok, azt már az elmúlt 2 évben kitapaszsztaltam, pedig szeretem az itteni közeget és munkát, de ezekből nem lehet kenyeret venni...
2023. máj. 19. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd az angolt használni akkor egy SSC vagy multi jobb választás mint egy másik könyvelő iroda. Nézz olyanokat ahol a pozi is angolul van hirdetve, általában ezeknél a napi munka is angolul megy esetleg csapaton belül is van külföldi. De interjún rá is kérdezhetsz hogy van-e esetleg nyelvtanulási támogatás, korábbi munkahelyemen úgy fizették hogy amúgy 99,95%ban magyarul kellett dolgoznunk.
2023. máj. 19. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem reális a bérigényed, de kérlek gondold át hogy amit most dolgozol, az igényli -e a közgáz egyetemi tudásodat, szakismeretedet! Úgy vélem hogy nem, egy szimpla adminisztrátori munkát adtak és a bérezés is ezt tükrözi.
2023. máj. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!