Reális a bérigényem ezekkel a tapasztalatokkal?
Figyelt kérdés
Váltani szeretnék, br. 550.000-600.000 + cafeteria körüli összegre gondoltam. Jelenleg dolgozom. Közgazdász diploma, 2 év könyvelőirodai tapasztalat (tényleges tapasztalat: vevő és szállító számlák könyvelése, számlázás, statisztikák, bank és pénztár könyvelés, senior könyvelő részére segítségnyújtás havi, negyedéves és éves riportokban), erős középfokú angol, illetve folyamatban lévő mérlegképes. Megyeszékhelyen élek jelenleg, a költözés nem opció. A bérem jelenleg br.380.000 + havi 20.000 cafeteria. SSC-kben gondolkozom, de szívesen fogadok javaslatokat, hogy milyen pozíciókat érdemes megpályáznom.2023. máj. 18. 20:53
11/12 A kérdező kommentje:
10# igen, ezt is sérelmeztem már, hogy a 3 hónapra felvett, majd utána elküldött gyakornok ugyan ezeket a feladatokat végzi, amiket én 2 év után. Mikor jeleztem ezt a problémámat, azt a választ kaptam, hogy én vagyok a legújabb alkalmazott, majd ha vesznek fel valakit, az veszi át a feladataimat. (nem keresünk senkit jelenleg, ha pedig valamelyik senior felmond, nyilván a helyére nem egy pályakezdőt fognak felvenni)
2023. jún. 7. 19:48
12/12 anonim válasza:
#11 Na igen, épp erre gondoltam. Világos jele ez annak hogy a szakmai fejlődésed, a vállalaton belüli lehetőségeid le vannak fojtva. Ha vígasztal, sok-sok más szektorban is ugyanez megy. A poén hogy kérik a diplomát, ugyanakkor a munkakör pl. csak egy okj-s szakképesítést indokolna. A munkáltatók gyakran félrelőnek azt illetően hogy milyen végzettségű emberkét is keresnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!