Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webcamos munka. Tapasztalatok?

Webcamos munka. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 28L vagyok, hatalmas adóssággal maradtam egyedül a fiammal. Dolgozom, de valamit muszáj mellette csinálnom, hogy kiegészítsem a fizetésemet, mert teljesen elsüllyedek, inkább megalázkodom, minthogy a gyermekemet elvigyék. Webcamos videókba gondolkodok? Valaki csinál ilyet, és ha igen hol? Mennyit lehet vele keresni?

2023. ápr. 9. 20:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
62%
Ne csináld, mert soha nem tudod eltüntetni a netről. Próbálj mást kitalálni!
2023. ápr. 9. 20:12
 2/34 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen munka több, mint várni a pénzt, és akkor maszturbálsz nekik egy kicsit cserébe. Ehhez nemcsak gyomor kell, de exhibicionista személyiség is. El kell tudnod adni magad, látniuk kell hogy élvezed és nem muszájból csinálod, nem ruhában döglesz az ágyon arra várva hogy mikor dobnak be egy kis pénzt, ott is le kell menni kutyába és teljesíteni mindenféle kívánságot, és a csali-felizgatás részében ingyen mutogatni magad miközben azt bárki rögzítheti és újraközölheti a neten. 100 nézőből 1-2 ha fizet, a másik 99 ingyen csorgatja a nyálát, a weboldal pedig leveszi a bevételed felét jutalékként, ha valami "ügynökséghez" mész (akik előadják, hogy AKÁR havi 1000 dollárt is kereshetsz, a valóságban meg ezt a szintet lehet a "modellek" 1 százaléka sem éri el) akkor meg ők. Aki ebből nagy pénzt csinál az egyrészt gátlástalan, másrészt ez a fő munkája és napi sok órán át 'dolgozik'.

De biztos lesz, aki elő tudja adni az okosságot, hogy ez milyen jó kötetlen munka, akkor dolgozol amikor akarsz és jól meg lehet élni belőle. Cserébe eladtad a lelked és tested, prostivá váltál és az életben nem mosod le magadról, mi vagy.

2023. ápr. 9. 20:32
 3/34 anonim ***** válasza:
36%
Honnan van és mekkora adósságod?
2023. ápr. 9. 21:04
 4/34 A kérdező kommentje:
2 provident, egy személyi kölcsön, a hitel..kb 2.5 millió forint. Honnan? 12 évig éltem egy párkapcsolatban, 2 éve az expáromat baleset érte, amit nem tudott feldolgozni, és alkoholista drogfüggő lett,és mindezt azért halmoztam fel, hogy őt probáljam kihúzni a lehetetlenből, mert mostmàr rájöttem ,hogy az, csak késön.
2023. ápr. 9. 21:10
 5/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az első két választ, pont nem ez az ember vagyok csak a kilátástalansba már mindenre gondolok..
2023. ápr. 9. 21:12
 6/34 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sugardaddyvel jobban jársz anyagilag, és még talán élvezed is, plusz nem lesz tele veled a net.
2023. ápr. 9. 22:30
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora havonta a fizetendő hitel és mennyit keresel?
2023. ápr. 9. 22:30
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Csakúgy mint a Tiktok és Instagram influencerkedés a webcam modellkedés sem úgy működik hogy beregisztrálsz, levetkőzöl és dőlni fog a lé. Ha olyan külsőd és személyiséged van amivel tömegeket vonzanál webcam modellként akkor simán internetes "celeb"/"influencer"/"sztár" is lehetsz ahol vetkőzni sem kell.

Ha pedig ez nincs meg benned hogy tömegeket mozgass meg akkor havi pár ezer forintért megalázni magadat ilyen oldalon pár perveznek úgy hogy nem is élvezed teljesen felesleges, mert végső soron nem fog segíteni a helyzeteden, sőt még az önbecsülésedet is lerontja.

2023. ápr. 10. 02:17
 9/34 A kérdező kommentje:

Akkor egyáltalán nem tudom mit csináljak. Mert ez nem én vagyok...

Összesen a törlesztőm körübelül havonta 135 ezer forint, és 230 ezer forintot keresek.

2023. ápr. 10. 08:24
 10/34 anonim ***** válasza:
87%

Akkor az kicsit necces. Az arany is szamit,melyik hitel mennyi havonta. Meg lehetne probalni a 3 hitelt egy adossagrendezobe becsoportositani. Hosszabb futamidovel. Ugy kevesebb lenne a torleszto. Persze hosszu tavon tobbet fizetsz. Akkor talan levegohoz jutnal es tudnal felretenni, hogy elotorlessz. A cel az lenne, hogy par even belul betorlesszed oket.

Az most tuti nem jo, hogy 3 kulonbozo hiteled van. Gyanitom, hogy a providentek rovidebb futamidovel magasabb torlesztovel mennek.

Szerintem azt kellene elerni, hogy hosszabb futamidovel legyen egy hiteled. Elsonek.

Csak adossagrendezo johetne szoba mert plusz hitelt nem adnanak. Bar az adossagrendezo is kerdeses. Nem tudom 3 fele lehet e belole torleszteni.

Ezzel futnek a bankban egy kort. Vesztenivalod nincs ha rakerdezel meg kalkulalsz veluk egyet.

Persze ha a suemelyi hiteled hosszubtavu, akkor nem viztos, hogy azt megeri atvaltani. Jol ki kell szamolni.

Illetve korbenezhetnel, van e mit eladnod es az osszegbol elotorleszteni, esetleg tartalekot tartani belole 1-200e-t arra az esetre ha nagyon megcsusznal.

2023. ápr. 10. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!