Webcamos munka. Tapasztalatok?
A kettes válaszban sok igazság van, viszont elmondanám, hogy nem csak ezek a tokenes, mindent ingyen mutogató oldalak léteznek. Vannak privát alapú oldalak, egyik-másikon nincs is freechat, tehát amint valaki a szobádba lép, egyből fizet.
Ezek az oldalak kevésbé vannak a köztudatban Magyarországon, és az ingyen nyálcsorgató magyar közönséget nem is vonzzák. Én több mint 10 éve dolgozom ilyen oldalakon, rendszeresen rákeresek az előadónevemre, de még soha semmilyen kompromittáló anyagra nem bukkantam magamról.
Ahhoz, hogy havi 135000 Ft-ot (kb 365 eurót :D) megkeress, nem kell szépségkirálynőnek lenned, és még csak különösen vad dolgokat se kell megtenned a kamera előtt. A vendégeid nem szenvedni akarnak látni, hanem élvezni, amit csinálsz, és ezt csak úgy érheted el, ha neked tetsző tevékenységeket végzel.
Én már jóval túl vagyok 30-on, a testem messze nem tökéletes, még Lovense Lush-om sincs, mégis egy 4-5 órás műszakban rosszabb napokon 50 euró körül keresek, a jobbakon meg 100 fölött is. És amit az oldalakon keresek, az csak a jéghegy csúcsa. Vannak privát vendégeim, akik az oldalakon kívül közvetlen nekem fizetnek a skype-os műsorért, 50 eurót egy fél órára, vagy 100-at egy órára, ami aztán 100%-ban az enyém.
Van olyan barátnőm is, aki belevágott a sugardaddyzésbe de én ezt nem ajánlanám.Az ő példáján láttam, hogy nagyon nem az a jellemző, hogy sármos 30-as, 40-es üzletemberek fognak heti 2-3 kényeztető szexért több százezrekkel kitömni havonta, hanem pont hogy olyanokkal találkozhatsz, akik a szorult helyzetedet próbálják majd kihasználni és rávenni mindenfélére.
Nekem személy szerint sokkal megalázóbb lenne egy vadidegennel, aki jó eséllyel még csak nem is vonz fizikailag szexuális kapcsolatot létesíteni, mint a szobám csendjéből mutogatni magam egy többezer kilométerre lévő, arctalan, hangtalan valakinek, aki nem érhet hozzám.
Az ewhoring célravezetőbb lenne, természetesen nem magyar célközösséggel.
Bár azt férfiak űzik, catfish alapon, de mivel ezekhez elengedhetetlen számukra rengeteg kép, videó, megerősítő képek, ebből szép pénzt tudnál keresni. Nyilván egy idő után automatizálni is lehet.
Én erre szakosodott e-könyvet árulok. Ha tudsz angolul, és érdekel szívesen elküldöm, jól sem kell, hogy kinézz csak megfelelő kommunikációs képesség, és türelem kell.
Camozáshoz is beszélgetni kell az 'ügyfelekkel' valamilyen szinten, ha nem tudsz angolul akkor úgy beszűkülnek a lehetőségek, hogy abból komoly bevételek nem lesznek. Meg úgy mindenhez, ha el akarod adni magad akkor a marketing kell, a pénz meg nem ebből a balkáni térségből fog jönni, hanem nyugatról.
A kettő közötti járható út talán az Onlyfans lehetne, mert oda csak kirakod a tartalmat, és akit érdekel az megveszi. De azt is el kell tudni adni valahogy. A webkamos lehet mind közül a legaljább netes pénzkeresési lehetőség, mert csak egy fokkal van a fizikailag is érintkező prosti fölött, és elég nagyok az üresjáratok, van aki órákon át fenn van, és nézheted a bánat fejét, mert ül és várja a pénzt a semmire.
21 vagyok, én német, holland és dán oldalakon dolgozom. Nekem sem az angol a legerősebb nyelvem, hanem a német és a francia.
Angolul konkrétan a Livejasminon és az Imlive-on dolgozva tanultam meg valamilyen szinten, a másik két nyelvre építve. Ezen a két oldalon már nem dolgozom, mert nagyon tré lett menet közben mindkettő.
A német oldalakon nagy előny, hogy beszélem a közönség anyanyelvét, illetve a holland oldalon sok a franciául beszélő belga. A többi nációval marad az angol, de meg kell mondjam, mivel angolul kevésbé ügyesen fejezem ki magam, közülük nincs annyi jó törzsvendégem.
Az ilyen oldalakon a fetisiszták, a szerepjátékra vágyók, vagy a magányos beszélgetni akarók hagyják a legtöbb pénzt. A nyelv nélkül ők el fognak kerülni, maradnak az egyperces sztriptízeltetők meg a háromperces dildóztatók. Nem momdom, hogy velük nem jöhet össze egy kellemes összeg, de a munka így sokkal lélekölőbb.
Azt tanácsolnám, ha komolyan érdekel ez a pénzkereset, feküdj rá az angolra, hogy legalább olyan alap dolgokat megérts, hogy mit mutass, mit vegyél fel, merre fordulj. Privátban szívesen megírom, hogy én konkrétan melyik oldalakon vagyok, de tudnod kell, hogy nincs általános recept, minden előadónak más oldal működik jól.
26.
Márpedig van "altalános recept".
Minden a szociális készségeken múlik, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!