Miért bukom el az interjút, ha a szakmai önéletrajzom szuper?
A szakmai tudasod is szuper?
Amugy, sokmindentol fugg. Nekem mar szolt be a hr-es zoom-os interjun, hogy ha esetleg sor kerul szemelyes talalkozasra, igen kellemetlen, ha en kioltozok de az interjuztato nem ugy keszult...
Ing volt rajtam...
Nem tudom. Nálam soha nem indokolták még.
Annak idején több mint 100 helyre jelentkeztem. Mindenhova a paramétereim alapján maximálisan megfeleltem. Sok helyen az előnyöknek is. A több mint 100-ból, kb. 20-25-re hívtak interjúra. Általában innen se jöttek visszajelzések.
Igaz hogy nem vagyok az a mindenkinek lyukat beszélek a hasába típus. De van diplomáciai érzékem. Az öltözködésemben, kinézetemben sincs semmi extremitás. Az eddigi munkahelyeimen is mindig elégedettek voltak velem. Amikor váltottam, nagyon nehezen akartak elengedni. Volt, ahonnan pár év múlva is vissza akartak hívni. Tehát nem hiszem, hogy velem, a kinézetemmel, munkámmal, mentalitásommal lennének borzasztó nagy bajok.
Akkor pályakezdőként egyébként bennem is felmerült a kérdésed. Mára úgy vagyok vele, hogy annyira nem is érdekel.
12, ez jó :)
Változik a világ. 10 éve még, a sufni könyvelő kft hr-jétől, ahova személyes interjúra cibáltak be 24 órán belül, úgy hogy közben másik városban laktam, csak épp a közelben voltam albinézőben, megkaptam hogy a második körre legyek már szíves jobban kiöltözni. Kapucnis pulcsi volt rajtam, mert az inges szettem kb az összes ruhámmal együtt ronggyá ázott albinézes közben.
Ja, aztán jól le is fújták a második kört, "találtunk alkalmasabb jelöltet" indokkal.
Vannak számomra elátkozott helyek is, ez pl. egy Bécsi úton lévő nagy irodaház. Ott és azon a környéken nekem még soha nem jött össze semmi.
A szuper önéletrajz az csak rásegítés, hogy megkapjad az állást.
Rengeteg múlik a kinézeteden(itt a fejedre célzok), az öltözködéseden, a szókincseden, az élethez való hozzáállásodról...stb...
Nem voltál nekik szimpatikus. Ez is benne van a pakliban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!