Hogy lehet azt jól viselni, ha álláskereséskor még interjúra se hívnak be?
Linkedin-en látom, hogy már vagy 20-30 jelentkező van mondjuk.
A profilomat se nézik meg, csak pár nap múlva jön az email, hogy nem engem választottak ki.
Ilyenkor annyira rossz a CV-m, hogy amiatt kirostálnak, vagy ha már ennyi jelentkező van akkor már elkéstem?
Attól függ milyen állásra jelentkeztél elsősorban. Másodsorban az önéletrajzon belül a tapasztalatot fogják keresni, ha nincs tapasztalat akkor nehezebb dolgod lesz, de ettől függetlenül behívhatnak, ha az önéletrajzod alapján alkalmas lennél a pozícióra.
A rostálás nem függ a jelentkezők számától.
Az a gond szerintem én sem tudok újat mondani, egy HR-es véleménye kéne erről mi az amit néznek egy önéletrajzban. Viszont én úgy voltam 3 állásinterjún a jelenlegi állásom előtt, hogy egy olyan CV-t adtam le, amit 50 perc alatt írtam, magamtól, sablon nélkül.
Munkatapasztalatom az egy csomagoló diákmunkában kifújt és fénykép nélküli önéletrajzot adtam le. Habár nem a legjobb szakmai meló, pályakezdőként nekem tökéletes, a fizetés nettó 280.000Ft (BSC diploma).
A másik 3 állásinterjú után ajánlatot is kaptam, az egyik jobban fizetett volna, de másfél óra ingázást nem akartam bevállalni, a többit pedig a fizetés miatt mondtam vissza. A jelenlegi közel is van és ennyiből félre is tudok tenni valamennyit.
2# Hogy lehet beadni 50 helyre jelentkezést? Havi 5-6 olyan helyet találok ahova alkalmas lennék, de ezzel is már sokat mondtam inkább kevesebb hely/ hó.
Eleve az állások nagyobb hányada férfiaknak szól.
Kérdező ha nagyon kell a pénz vállalj el szinte bármilyen munkát. Onnan tovább tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!