35 évesen csak alig 800 ezer Ft megtakarításom van. Sajnos nem keresek jól. Szerintetek ez szégyen, hogy havi 10 ezret tudok félretenni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 19:24
21/35 anonim válasza:
A csóró vagyok név nem passzol hozzád.
22/35 anonim válasza:
Pörgesd át a híradót
23/35 anonim válasza:
Nem szégyen. Az ország vezetőinek szégyene, hogy komplett társadalmi rétegek szakadnak le és nem lehet tuaztességes munkából megélni. Nem lehet mindenki IT contactor. Egy mezei tanárnak, de mondhatnék ügyintézőt is, szóval nekik is járna az, hogy min. annyit kereshessenek, hogy megéljenek.
24/35 anonim válasza:
Legalabb lakásod van. Van akifelretesz 2-3 szaz ezret is, de mivel mondjuk Budapesten el ahol 40 Misi egy panel ìgy sajat lakása nem mostanában lesz. Az se sokkal jobb. Mondjuk így, hogy albit nem fizetsz és csak ennyi marad a fizudbol valszeg nem keresel jól
25/35 anonim válasza:
Nekem a havi fizetésem is jóval több ennél, de még a feleségemnek is.
26/35 A kérdező kommentje:
25...lexarom nagy ívben!
2023. nov. 28. 10:16
27/35 anonim válasza:
Mi a celja a kerdesnek? Akik szerint szegyen, azok leirjak, hogy igen, masok meg leirjak, hogy szerintuk nem.
Ezzel mire mesz? Ugyanugy csoro maradsz, nem?
28/35 anonim válasza:
Bozralmas, hogy ilyen frusztrált emberek tanítják a gyerekeket. Noár nevű ripacs meg a mocskos szájú Lili a vezérük.
29/35 A kérdező kommentje:
Majd ha én is megkeresem a nettó 500-600 át, MINT KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN MAGYAR EMBER, CSAK A PEDAGÓGUSOK NEM, akkor nem leszek frusztrált. Nettó 1 milliós fizetésből könnyű ugatni. Meg havonta kocsit cserélni.
2023. nov. 28. 13:33
30/35 anonim válasza:
Ki kényszerített, hogy pedagógus legyél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!