Affilate marketingben, a saját követőim ismerőseim közt kell hirdetnem pl. facebookon, és tőlük “várni” vásárlást?
Építeni kell a követőbázist.
De 3-400 embernek ha tudsz valami relevánsat mutatni az kezdésnek már megteszi
Én nem gondolnám átverésnek, pont ezért érdeklődök. De az tény, hogy gimis osztálytársaknak, falubeli ismerősöknek stb nehéz olyan releváns terméket vagy bármit promózni, amiből bevétel lehet.
Köszi mindenkinek! :)
#7: soha nem értettem, hogy miért kell beszólni valakinek azért, mert valami iránt érdeklődik, vagy nem tud valamit, amiben te mondjuk profi és tapasztalt vagy. De mindegy, ez rólad mondd el sok mindent :)
Többiek: mit ajánlanátok “helyette”?
Én hiszek abban, hogy nem csak orvosi vagy mérnöki diplomával lehet jól élni és meggazdagodni.
Félreértés ne essék, nem a tanulási időt, vagy a befektetett energiát, pénzt akarom megspórolni, csupán egy olyan dolgot szeretnék tanulni, aminek van jövője.
Azert szolok bele, mert az aff marketingnek lealdozott. Foleg ugy ahogy te akarod. 300ismerosnek. Jezusom.
Csak nem valami mlmes szart akarsz igy rasozninaz emberekre..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!