Ha készítek Androidra egy játékot, és azt publikálom, akkor én, mint egyedüli fejlesztő flash játékot is készíthetek belőle egyidőben? Végülis ha a saját termékemről van szó, akkor azt teszek vele amit szeretnék - jól gondolom?
A kérdés gerince az, hogy Flash és App formában is tartalmazna reklámokat. Ritkán teljes képernyős reklámok (csak telefonon), többnyire viszont egyszerű bannerek.
Azért merült fel bennem, mert GTA játékokkal, a Minecrafttal, meg rengeteg mással is megcsinálták hogy telefonon, PC-n, mindenen elérhető, de ezekl nagykutyák. Ezt bárki megteheti, ha a saját tulajdonáról van szó?
Furcsán jött ki a dolog. Kiskapukra, buktatókra gondolok, hallottam egy-egy rémtörténetet, ami vagy igaz volt vagy nem, de jobb tudni.
Ha kapok egy-két linket, azt nagyon megköszönöm, és felpontozom az illetőt (és mindenki mást aki válaszol érdemben).
Persze, fel akarom futtatni előtte. A minőségre adok, másképpen csak egy trash lenne az egész. Vagy hét-nyolc évvel ezelőtt mikor csináltam egy játékot (azt csak magamnak), képes voltam napokon át tesztelni benne a leglehetetlenebb dolgokat, hogy nehogy legyen benne hiba. Ez a pontosságom hálistennek megmaradt mára is.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!