Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 35 évesen csak alig 800 ezer...

35 évesen csak alig 800 ezer Ft megtakarításom van. Sajnos nem keresek jól. Szerintetek ez szégyen, hogy havi 10 ezret tudok félretenni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 27. 19:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
48%
sokkalom
2023. nov. 27. 20:38
 12/35 anonim ***** válasza:
88%

Legalább nem mínuszban vagy, ez is valami.

Egyébként két dolgon gondolkozz el, ha több pénzt akarsz megspórolni.

1. A bevételek növelése.

2. A költségek csökkentése.

2023. nov. 27. 20:42
 13/35 anonim ***** válasza:
56%

#10 persze, hogy nincs benne, az ő bérüket a bértáblában találod.

Az mitől az ország szégyene, hogy szabad akaratodból elmész szarért-hugyért tanítani, aztán itt sírsz, hogy keveset keresel?

Mintha én úgy döntenék, hogy autószerelő leszek, aztán jönnék sírni, hogy koszos lesz tőle a kezem.

2023. nov. 27. 20:59
 14/35 anonim ***** válasza:
5%
egy mernoki diplomaval azert felkapkodna a munkaeropiac Pesten ha kijossz a BME rol. ezen erdemes elgondolkodni.
2023. nov. 27. 21:00
 15/35 A kérdező kommentje:
13. Kinek a szégyene akkor, ha nem a kormányé meg a csöves országé?? Mennyivel végez több munkát egy akármilyen mérnök mint egy tanár? Semennyivel!
2023. nov. 27. 21:07
 16/35 anonim ***** válasza:
61%

Nem talált. Oktatási és tanácsadó cégem van a szakterületemen, főleg külföldi kliensekkel.

Szerintem 5 vagy 6 éve nem volt havi 1M nettó alatt a személyes bevételem. Én nem értem azokat akik havi 10k félretevésért folytatják amit addig csináltak, de hát egészségetekre.

2023. nov. 27. 21:15
 17/35 anonim ***** válasza:
75%

15: Nem 13-as vagyok, de egyetértek, hogy a tanárok alul vannak fizetve. Szégyen vagy nem szégyen, tanárok több mint 1 évtizede rosszul fizető szakma, azaz mindezt tudtad pályaválasztásnál. Nem értem, ha szégyelled, miért lettél tanár és kérdezel másokat, mennyire jó havi 10e félretenni, emiatt úgy tűnik csak egy troll vagy.

Nehezen tudom elképzelni, hogy egy értelmiségi okos tanár, aki gyerekeket tanít, "Csóróvagyok" felhasználónevet készít gyakorira és ilyen bugyuta kérdést ír ki. Elég gáz, hogy ilyen agymenéssel húzod mások idejét, lehetne több eszed!

2023. nov. 27. 21:23
 18/35 anonim ***** válasza:
73%

Tyű, látom rossz és ártó szándékból nincs hiány. Nem csoda hogy éhbérért vegetálsz, ilyen érzelmi intelligenciával. Én leírtam mit tanácsolok, innentől rajtad áll megfogadod-e.

2023. nov. 27. 21:58
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Már megen szokásos tanár rínya , rendesen felhígult ez a szakma is, minden cső cselék elmehet "oktatni".

Hogy idézzek a ballos libisit, "ha nem teszik el lehet menni"

2023. nov. 27. 22:05
 20/35 anonim ***** válasza:
95%
A mai világban a saját ingatlan már nagyon jónak számit, nekem van kb 6 millióm. Ennyiből sosem lesz lakásom.
2023. nov. 27. 22:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!