Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan munkahelyről, ahol a túlórákat egyáltalán nem fizetik ki, de pihenőnapnak se adják ki?

Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 20:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy nem fizetik ki. A túlórát írásban kell elrendelni, ha az megtörtént ott a papírod róla nem tehetik meg hogy nem fizetik ki. Az meg hogy te önkéntesen ott maradsz munkaidő után egyéni szociális probléma, miért fizetnének azért egy vasat is?
2023. nov. 24. 00:15
 12/42 anonim ***** válasza:
67%

#11 Ez azért nem így működik, nekem a cég igazgatója (300 fős cég én egyszerű beosztott vagyok), a férjemnek írogatott facebookon, mikor engem nem ért el, mert kikapcsoltam a telefonom és nem facebookoztam.

Ha azt mondom kérem, hogy rendeljék el a túlórát, akkor ennyi erővel a felmondásomat is beadhattam volna és máshova sem vesznek fel. Inkább elővettem este 10-kor a gépemet aztán megcsináltam terhesen a feladatot. Aztán mikor táppénzen is kerestek meg adtak feladatot, inkább állást váltottam terhesen és bevállaltam, hogy ezen kb. 2.5 milliót bukok a csed miatt.

2023. nov. 24. 00:31
 13/42 anonim ***** válasza:
68%
Én ilyen helyen dolgozom. Elég szar, amikor 60-70 órás hetet kell lehúzni, mert nem opció, hogy nincs kész a feladat. Sok stresszel jár, ki is vagyok merülve ilyenkor teljesen. De így a húszas éveimben még karrier miatt bevállalom, na meg az alapfizetés magában is nagyon jó.
2023. nov. 24. 03:14
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
feljelentes
2023. nov. 24. 04:38
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben ragaszkodnék a szerződésemben leírt óraszámhoz és egy percel sem dolgoznék többet.

Közben elkezdenék munkát keresni.

2023. nov. 24. 07:34
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen helyzetben. Aztán egyszer csak nem érdekelt már és munkaidő végén felálltam elköszöntem a még ottmaradó kollegáktól és mentem, bármennyire el voltunk csúszva. Tudjátok mi történt? Semmi!

A legtöbb ilyen arról szól ha látják, hogy te ingyen ott maradsz, akkor megint túlvállalják magukat, mert látják, hogy ezek itt maradnak megcsinálni.

Szerencsére a kollegákkal sem vesztünk emiatt össze, bár engem ez sosem érdekelt igazán lelkileg.

2023. nov. 24. 09:47
 17/42 anonim ***** válasza:
93%
Még annyi jutott eszembe, Siemensnél dolgozom, hogy nálunk csak nagyon különleges indokkal fizetik ki a túlórát. Mikor kezdő voltam, összes kollégám meg szabadságon volt, helyettük dolgoztam, vagy pl egy plusz projekten. Le lehet csúsztatni, de én ott inkább a kifizetést kértem. De ez nem általanos. Most egy nagyobb felmondási hullám van, rengeteg a meló, de elengedtem. Ott vagyok 17.30ig vagy 16.30 (ha 8kor kezdtem), majd rögtön kikapcsolom a gépet. Megvárnak az emailek. Ez egy multi. Meg kell tanulnia az ügyfélnek, hogy sok másik ügyfél is van rajta kívül.
2023. nov. 24. 10:44
 18/42 anonim ***** válasza:
88%
Keresnék más melót, és amint találtam váltanèk.
2023. nov. 24. 16:53
 19/42 anonim ***** válasza:
92%

"Mi a véleményetek egy olyan munkahelyről, "

Az, hogy törvénytelenséget követ el. Panaszt kell tenni ellene, majd a hatóság leszoktatja róla.

2023. nov. 24. 17:11
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fizetik ki majd én is akkor megyek be dolgozni amikor akarok.
2023. nov. 24. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!