Csak én érzem red flagnek az ennyi interjús kört egy junior pozícióhoz?
Magyar bank, junior programozó pozíció. Volt egy kezdő HR-es telefonos interjú. Utána küldtek egy feladatot. Tetszett nekik a megoldásom, úgyhogy szerveztek egy bemutatást és egy online technikai/szakmai interjút is. Itt is meg voltak elégedve, úgyhogy jött a személyes interjú, a HR, az IT és egy harmadik vezetővel. Itt is tettek fel elméleti, szakmai és pszichológiai kérdéseket is, arra is kíváncsiak voltak, hogy mikor megyek wc-re kb. Még itt is tetszettem nekik, 4 nap után felhívott a HR-es, hogy adjak elérhetőséget az előző munkahelyemhez, hogy rólam tudjanak kérdezgetni. És utána jeleznének vissza, hogy engem választottak-e vagy sem.
Minek ennyi kör egy junior pozícióhoz? Ráadásul itt nem is azt mondták, hogy full egyedül vinnék projektet, az ügyféllel való kapcsolódástól a termék szállításáig, és hogy ez milyen jó.
Vélemények erről az egészről? Megérné itt dolgoznom?
"COVID előtt egy hr beszélgetés plusz egy interjú volt a standard."
Azon a szinten, ahol te interjúzol. Ezt érdemes hozzátenni, különben olyan, mintha azt mondanád, hogy a komoly helyeken is ez volt.
Erről van szó, a te szinteden biztosan elég is.
Aki komolyabb helyekre interjúzik, ott meg nem elég. Így mindenki a neki megfelelő szintű céghez interjúzhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!