Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én érzem red flagnek az...

Csak én érzem red flagnek az ennyi interjús kört egy junior pozícióhoz?

Figyelt kérdés

Magyar bank, junior programozó pozíció. Volt egy kezdő HR-es telefonos interjú. Utána küldtek egy feladatot. Tetszett nekik a megoldásom, úgyhogy szerveztek egy bemutatást és egy online technikai/szakmai interjút is. Itt is meg voltak elégedve, úgyhogy jött a személyes interjú, a HR, az IT és egy harmadik vezetővel. Itt is tettek fel elméleti, szakmai és pszichológiai kérdéseket is, arra is kíváncsiak voltak, hogy mikor megyek wc-re kb. Még itt is tetszettem nekik, 4 nap után felhívott a HR-es, hogy adjak elérhetőséget az előző munkahelyemhez, hogy rólam tudjanak kérdezgetni. És utána jeleznének vissza, hogy engem választottak-e vagy sem.

Minek ennyi kör egy junior pozícióhoz? Ráadásul itt nem is azt mondták, hogy full egyedül vinnék projektet, az ügyféllel való kapcsolódástól a termék szállításáig, és hogy ez milyen jó.

Vélemények erről az egészről? Megérné itt dolgoznom?

2023. nov. 22. 18:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

"COVID előtt egy hr beszélgetés plusz egy interjú volt a standard."

Azon a szinten, ahol te interjúzol. Ezt érdemes hozzátenni, különben olyan, mintha azt mondanád, hogy a komoly helyeken is ez volt.

2023. nov. 23. 10:44
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, szerintem ez nem hely, hanem pozíció-függő, jobb esetben. Az én szintemen, egy junior szinten meg pláne, ennyinek elégnek kell lennie.
2023. nov. 23. 10:53
 23/26 anonim ***** válasza:
72%

Erről van szó, a te szinteden biztosan elég is.

Aki komolyabb helyekre interjúzik, ott meg nem elég. Így mindenki a neki megfelelő szintű céghez interjúzhat.

2023. nov. 23. 11:03
 24/26 anonim ***** válasza:
21%
Mérnök vagyok, dolgoztam már hazai cégnél is, illetve országos több országban is jelenlevő nagy multinál, ami itthon a piacvezeto pár cég között van. Egy interjú elég volt nekem, ahol a hr illetve a leendő főnököm is jelen volt. Aztan lehet, hogy manapság juniorkent nem egyszerű a dolog, elfogadom. De aki szerint 4-5 kör kell azon inkább szemely szerint csak mosolygok
2023. nov. 23. 16:50
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 mely cegeknel? Es szoftverfejleszto mernok vagy?
2023. nov. 23. 17:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Minek siessék el, amikor egy halom jelentkező közül válogathatnak.
2023. nov. 28. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!