Milyen munkával érhető el ennyi fizetés?
AZ IT terület és a mérnöki területeken kívűl mert nekem nem ment ól sohasem a matek.
Havi nettó 1,5-2 milliós fizetés. Hogyan ilyen helyekre bekerülni ahol megadnak ennyit? Vagy akik ennyit keresnek mit csinálnak?
Ha vállalkozók akkor mi a profiluk?
Sajnos azt veszem észre hogy Pesten is még mindig nettó 400 ezernél tartanak a fizetések.
Sajnos ebből a pénzből soha a büdös életben nem tudok összeszedni egy nyamvadt panel lakás árát hitel nélkül, egyedül
És ebben a tudatban élni, hogy soha sem lesz lakásom, minek élni? Miért dolgozzak olyan fizetésért amivel nem tudom öreg koromnak a normális életet megteremteni?
Más hoygan csinálja? Hogy vesz valaki magának egy saját lakást? pesten egy panel kerül már lassan 50 millióba
31/f
Vállalkozni. Alkalmazottként tudom nagyon jól hogy ennyi pénzt lehetetlen keresni kivéve ha nagy a tudásom.
Nekem egy csomó vállalkozási ötletem van. Mint pl. Fuvarozás, alvallalkozas glsnek meg dpdnek mondjuk. Vagy raktarozas különböző cégeknek. Berraktarozas. Vagy nagykereskedelem. Vagy saját könyvelő iroda nyitása. Vagy utazási vagy biztosíto iroda nyitása.
Tehát vannak ötleteim. De mindenhez pénz pénz pénz kell. Ha lenne 10 milliom tudnám forgatni. Hogy legyen belőle 1 év után 20 millió
Aztán 20 millióból 40 millió. És így tovább. De bank nem ad nekem 10 milliót, befektetőt nehéz találni, tőkém pedig nincs.
Dortmundban lehet rendes szakmát tanulni (villanyszerelőt).
Valószínűleg mást is.
Hanyatló nyugaton oktatásra pazarolják a pénzt és még nem jöttek rá, hogy olcsóbb lenne leépíteni az intézményeket.
#24 Ezt a gyorstalpalot engedjuk mar el. Oriasi tevhitek elnek a fejekben. Nincs ilyen hogy gyorstalpalo. Felnott kepzes van, meg nappali szakkepzes. Ugyan az a vizsgakovetelmeny, OKJ rendszerben is az volt. Tobb szakmat is csinaltam, igy is meg ugy is. Tokmindegy melyiket csinalod, a szamarletran igy is ugy is el kell indulni.
Sosem volt olyan kepzes, amibol ha kikerultel kented vagtad a szakmat. Azok sem az iskolaban tanultak meg villamharitot szerelni meg 2000 vezetekes elosztot epiteni akik a szociban szakvizsgaztak, csak mar elfelejtettek.
Ha lenne 10 milliód és ilyen hülyeségekbe fektetnéd mint a #21-be írtad, akkor azt a 10 milliót mondjuk 2 év alatt nullába forgatnád, még 2 év alatt meg ugyanannyi adósságba vernéd magad ha nem tudsz kiszállni.
Reális célok, nem 10M-el kell vállalkozást indítani, mondjuk 600-800kból el tudsz indulni saját vállalkozással ha félállásból meg fenttartod magad amíg beindul a vállalkozás. Nem szabad túl gyorsan túl sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!