Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkával érhető el...

Milyen munkával érhető el ennyi fizetés?

Figyelt kérdés

AZ IT terület és a mérnöki területeken kívűl mert nekem nem ment ól sohasem a matek.

Havi nettó 1,5-2 milliós fizetés. Hogyan ilyen helyekre bekerülni ahol megadnak ennyit? Vagy akik ennyit keresnek mit csinálnak?

Ha vállalkozók akkor mi a profiluk?

Sajnos azt veszem észre hogy Pesten is még mindig nettó 400 ezernél tartanak a fizetések.

Sajnos ebből a pénzből soha a büdös életben nem tudok összeszedni egy nyamvadt panel lakás árát hitel nélkül, egyedül

És ebben a tudatban élni, hogy soha sem lesz lakásom, minek élni? Miért dolgozzak olyan fizetésért amivel nem tudom öreg koromnak a normális életet megteremteni?

Más hoygan csinálja? Hogy vesz valaki magának egy saját lakást? pesten egy panel kerül már lassan 50 millióba

31/f

2023. nov. 20. 13:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Megertelek bro. En 33 evesen vettem az elso lakasom, hitel nelkul. Kimentem kulfoldre dolgozni, ennyi a titka talan.
2023. nov. 20. 13:29
 2/27 anonim ***** válasza:
25%
Ja igen, IT. Akkor kepezd at magad szerintem.
2023. nov. 20. 13:30
 3/27 A kérdező kommentje:

2-es Te meg fordulj fel. Írtam hogy nem megy nekem a matek és sohasem ment különben nem itt tartanék.

Az elsőnek: Igen sokan kimennek. De hogyan? Mert kint pl Hollandiába drága a lakhatás.

2023. nov. 20. 13:34
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősök között tanácsadók és építési vállalkozók keresnek annyit.

Gyárban dolgozom de pótlékokkal együtt összejön a nettó 500.

Összegyűjtöttem önerőt, tavaly vettem panelt hitelre, 25 milláért.

Nem jó nem, szép, igazán dicsekedni sem lehet vele de örülök neki.

2023. nov. 20. 14:27
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzt alkalmazottként Magyarországon matek nélkül nem nagyon adnak. Illetve igen, de akkor meg kell 10-15 év vezetői tapasztalat. Matek alatt amúgy ha csak a szigorúan vett egyetemi matekot értjük, akkor azért jobb a helyzet, egy fejlesztőnek sincs szüksége komoly háttérre, ha nem adattudományi vagy mesterséges intelligencia területeken akar elhelyezkedni.
2023. nov. 20. 14:54
 6/27 A kérdező kommentje:

Igen. Tehát akkor marad a vállalkozás. Csak ahhoz még pénz kell. Még szerencse meg olyan háttér. De az építőipar nem lenne rossz mint vállalkozás, de ott az megy hogy alvallalkozo alvallalkozojanak az alvállalkozoja.

Megnyeri valaki a közbeszerzést és kiadja egy cégnek aki szintén kiadja egy cégnek hogy szerezzen rá embereket és még az csapat is vállalkozik.

2023. nov. 20. 15:33
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

#6 meg tudás.

Az emberek nem egyedül és nem fiatalon vesznek 50+ milliós lakásokat + örökölnek. Keress egy párt, aki bedobja a kasszába a lakás árának a felét.

2023. nov. 20. 17:47
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmazottkent nem kozvetlenul IT-hez kapcsolodo vagy nem legalabb kozepvezeto poziban nem keresel meg netto 1,5-2 milliot. Mernokok kozul is csak azok karcolnak bele ebbe acsavba akik gyakorlatilag szoftver fejlesztok vagy valamilyen felho alapu szolgaltatast fejlesztenek. A hagyomanyos mernoki munkak 10-15 ev tapasztalattal valahol netto 1-1,2 kozott tetoznek.

Ez van, ilyen a piac. Amig masnak termeled a profitot 2 kezi munkaval nagyon meg vagy love anyagilag. Talan a napelemezes, par helyen az autoszereles ami kifizet 7-800 nettot, de az sem heti 40 oraban es nagy a szoras a munkaadok kozott is.

2023. nov. 20. 18:35
 9/27 anonim ***** válasza:
Hat mivel te a nehezebb nembe születél, így csak az általad is említett magas hozzáadott értékű munka marad, de hát ugye ahhoz ész is kell. Anélkül nem fogsz ennyi pénzt összehozni.
2023. nov. 20. 22:37
 10/27 anonim válasza:
100%

Kérdező.. sosem szoktam ilyet írni (negatív vélemény) inkább csendben maradok de figyelj már egy kicsit...

Olyan összeget írsz amit bruttóban egy felső közép vezető sem kap meg akkor te mit szeretnél?

35 éves vagyok és 6 országban dolgoztam eddig (8 osztályom van) jelenleg is angliában élek és dolgozok a nettó fizetésem pedig 950-1m ft live in carer azaz bentlakásos ápoló vagyok abszolút szaktudás nélkül mert seggtörléshez nem kell tudás, angol órákon pedig a zongorán aludtam, nem mellesleg nevelőothonos vagyok így szarom se volt.

Most meg folyékonyan beszélek angolul (c1) 22 évesen kimentem a francia idegenlégióban ahol leszolgáltam 3 évet az 5 böl és így egy erős b1 talán b2 es franciám van és egy b2 es németem is az a2 es hollandról nem beszélve.

31 évesen azt se tudod hogy álj neki annak hogy pénzt tegyél félre akkor erre azt mondom hogy meg is érdemli az ilyen életképtelen ember hogy itt tart. Ja és nem mellékesen roma vagyok szóval még egy extra finomság...

Fogd meg magad és huzzál ki hollandiába vagy németországba kinaiba dolgozni ahol a legidiótábbak is kapnak munkát 0 nyelvtudással , lakhatással... Ha arra képtelen vagy hogy az interneten találj munkát akkor pedig jó siránkozást mert az ilyen ember meg is érdemli

Ja és amúgy ha senkid és semmid nincs akkor nehezen lesz otthon bármid is főleg lakásod.

Annó a zserbóba jártak atöbbiek öregekkel ismerkedni ( csak sajnos akkor én még nagyon kicsi voltam) így nekem maradt a munka ...

2023. nov. 21. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!