Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megteheti a munkáltató,hogy...

Megteheti a munkáltató,hogy ellehetetlenít anyaságiról visszatérő munkavállalót?

Figyelt kérdés

Annyi a történet,hogy anyaságiról térnék vissza a munkahelyemre.A tisztább kép érdekében, részletezem a helyzetet.

Területi vezető voltam pénzügyi területen, ez egy kisebb multicég volt.Viszont, ameddig az anyaságimat töltöttem, felvásárolta egy nagyobb cég.

A pozíciómat meg kvázi átszervezték, de az akkori formájában, meg is szűnt.

Szeretnék újra dolgozni.A probléma,hogy nem akarnak az eredetivel egyenértékű munkakörbe visszatenni, ezt meglehetősen arrogáns módon közölték."Ez nálunk nem így működik". Visszakérdeztem,hát akkor,hogy működik?Válasz nem volt.

Mondtam, akkor egy senior pozíciót, hiszen én ebben dolgoztam, nem csak beültem egy vezetői székbe.A válasz az volt, arra nincs üresedés.

Persze,ezekkel a tárgyalásokkal párhuzamosan próbáltak megvesztegetni,hogy mondjak fel és, akkor kapok egy kövér prémiumot.

Most ott tart a dolog,hogy lenne állás, de egy titkárnői munka.

Azért, vérlázító.Pénzügyi MSC-m van, menetközileg elismert ACCA certifikáció,szintén nemzetközileg elfogadott PMP.

A területi vezetői állásomat, nem szexeléssel szereztem, nem volt hátszelem , sem kapcsolati tőkém.Magam dolgoztam meg érte

Jogi útra szeretném vinni az ügyet.Mennyi esélyem lehet?

2023. nov. 15. 19:22
1 2 3
 21/21 krwkco ***** válasza:
100%

"Attól még a válasz helyes."

100%-osan. De a kis körök mellett nem az van, hogy helyes-e a válasz, hanem az, hogy segített-e. A kérdező azt kérdezte, hogy mit csinálhat, ha nem akarja a felkinált lehetőségeket elfogadni. Amik egyeztek a 18-as által felsoroltakkal.

De az nem segít, ha valaki elmondja ugyanazokat, amiket a kérdező amúgy is tud. Annak ellenére, hogy 18-as lepontozott válasza szakszerű és korrekt volt.

2023. nov. 19. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!